Foto: Shutterstock
Aktīvais kāzu laiks tuvojas noslēgumam, un liela daļa jaunlaulāto droši vien dosies kāzu ceļojumā. Vairums drīzāk apmeklēs kādas siltās zemes, lai pagarinātu vasaru. Citi, iespējams, izvēlēsies kādu kultūras un vēstures liecībām un pieminekļiem bagātu valsti, ko iepazīt.

Ne tikai kāzas, arī medusmēnesis ir lielisks laiks, kad jaunlaulātie viens otru var no sirds pārsteigt. Turklāt tas ir laiks, ko pavadīt divatā – laiks, kad domāt tikai vienam par otru. Tāpēc stiliste Santa Bindemane iesaka veidus, kā dāmām medusmēneša laikā pārsteigt savu jauno vīru.

Dodoties ceļojumā uz kādu no siltajām zemēm, kur šajā laikā ir viskarstākā pludmales sezona, piemēram, Grieķiju, Horvātiju, Bali, der paturēt prātā, ka šogad modē ir ne vien bikini, bet kopējie peldkostīmi, kas ikvienas sievietes figūru padara sievišķīgu un īpaši elegantu. Papildinot tērpu ar gaisīgiem svārkiem, caurspīdīgu kleitu vai apmetni, piemēram, kādu no Amoralle Beachwear kolekcijas pludmales tērpiem un izvēloties izteiksmīgus vai gluži pretēji minimālisma stila aksesuārus, brīvdienās, iespējams, sajutīsies kā īsta sava vīra princese. Atceries par kādu smaržīgu eļļu vai iedeguma krēmu, lai brīvā brīdī iepriecinātu vīru ar maigu masāžu.

Iespējams, kāzu ceļojumu plānots aizvadīt Franču Rivjērā, piemēram, Nicā. Tad pirmo nakti viesnīcā var ieskandināt ar īstu franču šampanieti, pasniedzot to savam mīļotajam, tērpusies Amoralle Magnum kolekcijas vakarkleitā White. Šis ir viens no mājas tērpu kolekcijas modeļiem, kas radīts, iedvesmojoties no Magnum saldējuma karaliskās garšas un Holivudas zelta laikmeta kino. Tas būs patiesi lielisks pārsteigums ne tikai mīļotajam vīrietim. Šis tērps nojauc robežu, kas šķir mājas tērpu no greznas vakarkleitas. Tajā jutīsies lieliski un tiksi apbrīnota arī, dodoties uz smalku restorānu vai pasākumu viesnīcā.

Saulainais rudens un bagātīgais sēņu laiks, iespējams, daudzus pārus vilina medusmēnesi aizvadīt tepat Latvijā, apceļojot mūsu novadu ainaviskās āres. Latvijā ir ļoti daudzas skaistas vietas, kas ir pārsteidzoši valdzinošas. "Izpētiet mājaslapu www.zudusilatvija.lv un dodieties aizraujošā kāzu ceļojumā divatā, izbaudot jaunatklājēja garu. Šādā piedzīvojumā iesaku neaizmirst par eleganci. Arī pie dabas tu vari būt sievišķīgi valdzinoša, piemēram, legingos un izsmalcinātā tunikā," iesaka stiliste, piekodinot nekad neaizmirst pašu galveno – mīlestība ir tad, kad tu gribi no rītiem ieritināties mīļotā vīrieša kreklā un skūpstīt viņa rokas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!