Foto: Publicitātes foto

Ja jautāsi, ar ko man asociējas jūlijs, tās būs ne tikai zemenes ar pienu, saulē kūstošs saldējums, baltās naktis, pavadītas, skaitot zvaigznes, un kurpju nomešana piektdienas vakarā, iebrienot Lielupē, bet arī kāzas. Šobrīd, šķiet, precas visi. Un visur. Plīvuri, smaidi, baltas tilla kupenas un laimīgas acis. Teju katrā nedēļas nogalē gluži nejauši sanāk iemaldīties kādā no septiņiem tiltiem, pār kuru tiek nesta līgava, vai sadzirdēt jauno pāri apliecinām savu mīlestību kādā brīvdabas ceremonijā.

Lai gan man pašai līdz draugu īpašajai dienai vēl nedaudz jānogaida, lielākajam kāzu bumam tiekot plānotam uz nākamo vasaru, gluži sievišķīgas ziņkāres un vienkārši skaistu lietu mīlētājas dabas dēļ es arvien biežāk sāku aizdomāties par to, ko tad uz skaisto pasākumu vilkt mugurā.

Tā nu, pārlūkojot piedāvājumu interneta veikalos, saglabāju piezīmēs pāris kleitu, kurpju, somiņu un vienkārši sievišķīgu nieku, kas šīs sezonas modes tendencēm atbilst visvairāk un lieliski iederētos manā garderobē ne tikai kāzās, bet arī jau šai vasarā. Iespējams, kāda no tām teicami noderēs arī tev - līgavas māsai vai vienkārši kāzu viešņai. Iedvesmojies, svini skaistos mirkļus un baudi šo vasaru!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!