Foto: Shutterstock

Tās, kuras šogad nepiedalās akcijā "30 dienas svārkos", noteikti meklē pēc vasarīgākiem apģērba gabaliem, ko tērpt siltajās dienās. Šoreiz, pateicoties "Purewow" modes ekspertiem, esam izcēluši populārākās ķermeņu figūras un padomus, kādi šorti rotās šos augumus.

Atlētisks augums

Ja esi atlētiska auguma, lieliski izskatīsies brīvi krītoši, krokoti šorti. Tie piešķir nedaudz kuplumu un apjomu slaikajam ķermenim. Vērts padomāt par īsiem šortiņiem, kas atrādīs muskuļotās kājas.

Smilšu pulksteņa formas augums

Kad tavas proporcijas, kā teic stila eksperti, ir perfektas, jāizceļ visi dabas dotumi. Izvēlies šortus, kas akcentē tavas formas. Tātad labi izskatīsies šorti ar augsto jostasvietu, kas nav gluži uzspīlēti, bet vējā plīvo brīvi.

Ābolformas augums

Daudzas dāmas ar ābolformas figūru ir apveltītas ar burvīgām kājām, tādēļ šīm sievietēm piestāvēs džinsa šortiņi ar kādu interesantu apdari vai detaļu šortu apakšdaļā, kas piesaistīs uzmanību. Runājot par jostasvietu, tai vajadzētu atrast optimālo vietu, lai tā nebūtu ne par augstu, ne zemu. Ideāli, ja tiek apsegti mīlas rokturīši. Piemēram, "boyfriend" tipa šorti būs tieši laikā!

Bumbierveida augums

Izvēloties šortus bumbierveida augumam, vērts padomāt par tādu apģērbu gabalu, kas gluži vai atgādina svārciņus, veikli apsedzot visu apslēpjamo un izceļot tievo vidukli. Lieliski izskatīsies, ja krekliņu ievīstīsi šortos.

A post shared by Rebeca (@rebecamartin.s) on Jul 21, 2016 at 10:40am PDT

Īss augums

Ja esi īsa auguma, skaidrs, ka arī šorti būs īsāki, tomēr perfekti šādām dāmām izskatīsies pavisam īsi šortiņi, kas vizuāli radīs iespaidu, ka kājas ir garākas.

Garš augums

Bet gara auguma sievietēm ir tieši pretēji – piestāvēs šorti, kas sniedzas teju līdz ceļiem. Tie var būt arī pieguļošāki, tomēr nevajadzētu izvēlēties augstpapēžu kurpes, kas vizuāli vēl vairāk pagarinās tavu augumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!