Foto: Publicitātes foto
Protams, smaržas! Tās ir emocijas, raksturs, noskaņa, kas runā klusumā, bet ļoti izteiksmīgi. Tās ieinteresē, piešķir valdzinājumu, piesaista pretējā dzimuma uzmanību, veido asociācijas. Calvin Klein, Christina Aguilera, Coleen, Davidoff, Escada, Feraud, Hugo Boss, Jennifer Lopez, La Perla, Lalique, Mexx, Playboy, Revlon, Salvador Dali, Issey Miyake, Bvlgari, Roccobarocco, Versace – šo un daudzu citu slavenu zīmolu oriģinālajām smaržām – līdz70% atlaides izpārdošanu klubā Membershop.lv!

Sievietes tēls sastāv no milzum daudz dažādiem komponentiem - apģērba, uzvedības un runas manieres, stila, frizūras un tā tālāk, turklāt katra atsevišķā sastāvdaļa koptēlu var gan veiksmīgi uzlabot, gan pilnībā sabojāt. Savukārt dvēseli tēlam noteikti piešķir aromāts, kas reizēm par sievieti var pavēstīt pat vairāk, nekā viņa pati.

Aromāts ir viens no spēcīgākajiem saziņas veidiem. Vēl pirms vārdiem un vizuālā iespaida tas nereti raida signālus, ko uztveram vispirms, parasti neapzinātā veidā. Arī mūsu "apzinātajā" dzīvē tām ir liela nozīme.

Arī smaržu mode ir mainīga, un šīs sezonas galvenās aktualitātes ir gaisīgums un vieglums, pat neliela citrusu, augļu un ziedu kompozīciju frivolitāte. Savukārt dažas Austrumu notis kopējā melodijā pasvītro katras sievietes individualitāti un juteklību. 

            Kā labāk radīt neatvairāmu iespaidu? Lūk, daži ieteikumi:

  • Katram cilvēkam ir sava personīgā, intīmā telpa ap sevi. Tās rādiuss ir apmēram izstieptas rokas garumā. Labais tonis ir lietot smaržas tā, lai tās sajūt tikai tie, kas ienāk jūsu personīgajā "aplī".
  • Nepārspīlējiet ar smaržu daudzumu - labāk tās izsmidzināt mazāk un dienas laikā aromātu atjaunot (parfīma noturība ir 8-24 h).
  • Vislabāk aromāts smaržos tajās vietās, kur pulss - aiz ausīm, pie elkoņiem, iedobītē pie kakla pamatnes, krūšu bedrītē.
  • Atcerieties! Smaržu derīguma termiņš parasti ir līdz trim gadiem; vislabāk tās glabāt sausā un pavēsā vietā. Siltums un atklāta saules gaisma tām par labu nenāks.

Par smaržu izvēli ir daudz dažādu padomu, tomēr vissvarīgākais - lai tās atbilstu cilvēka raksturam, personībai. Un tad smaržas būs īstais akcents un "odziņa"!

Neaizmirstiet arī, ka smaržas (un vēl atbilstoši izvēlētas!) ir lieliska dāvana gan sievietei, gan vīrietim.

Interneta izpārdošanu klubs Membershop.lv aicina izvēlēties sev tīkamāko aromātu, un iegādāties to ar atlaidi līdz pat 70% šeit!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!