Foto: Publicitātes foto
Lai gan vasara pamazām tuvojas tās izskaņai, ļoti iespējams, tavas tuvākās nedēļas nogales joprojām ir kāzu piepildītas, skaistajiem svētkiem norisinoties visdažādākajās vietās, tostarp – pludmalē.

Kāzas jūras krastā ir romantiskas un līdzinās pasakai, tomēr, lai prieku par jaunā pāra laimi un īpašo dienu neaptumšotu diskomforts, izvēloties svinībām nepiemērotu apģērbu, ņem vērā pāris noderīgu ieteikumu un ideju, ko piedāvā "Elle" modes redaktori.

Dodoties uz kāzām pludmalē vai jebkur citur brīvā dabā, noteikti padomā par apģērbu vēsākam laikam, papildinot krāšņo kleitu vai kostīmu ar elegantu žaketi vai jaciņu, kas pasargā no vēja un drebuļiem gadījumā, ja gaisa temperatūra būs zemāka nekā plānots.

Izvērtē arī, vai svinībām ērtāka nebūs īsāka garuma kleita, kas ļaus brīvāk kustēties, kā arī neplandīs vējā, apgrūtinot tavu kustību brīvību.

Tāpat atceries par piemērotiem apaviem – diezin vai vēlies savas smalkās siksniņsandales gremdēt smiltīs vai piesmelt ar tām pilnu laiviņu, vai ne? Šai sakarā noderēs kurpes, ko vari ērti novilkt, uz brīdi esot basām kājām, kā arī tērps, kas šādu "vaļību" pieļaus.

Jāpiebilst, ka ne mazāk svarīgs ir arī matu sakārtojums – lai nenāktos raizēties par izspūrušiem matiem, veido matu mezglus vai pinumus, nevis cirtas, atstājot matus izlaistus. Tāpat padomā par kvalitatīvu grimu un izvēlies ūdensnoturīgu kosmētiku, kā arī lieto tās bāzi, lai grims, piemēram, vēja dēļ asarojot acīm, nezaudētu savas kontūras.

Lūk, elegantas, krāšņas un patiesi sievišķīgas tērpu idejas, kā posties kāzām pludmalē, kas noderēs dažāda vecuma kāzu viešņām un viņu tikpat atšķirīgajām gaumēm! Lai skaisti!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!