Foto: AP/Scanpix
Tuvojoties datumam, kad pasaulē nāks Kembridžas hercogienes Keitas Midltones mazulis, topošā māmiņa sākusi izvēlēties arī grūtniecēm raksturīgus apģērbus. Pirmo no tiem Midltone demonstrējusi aizvadītajā nedēļā, apmeklējot Londonas Nacionālo portretu galeriju, vēstī izdevums "Daily Mail".

Keitas tēls bija ieturēts piecdesmito gadu stilā, ko izcēla gaiši zila Emīlijas Vikstedas kleita, kā arī baložu pelēkas augstpapēžu kurpes un attiecīga frizūra.

Hercogiene apmeklēja īpašu, Mākslas telpas rīkotu pasākumu, kas ir viena no pirmajām labdarības biedrībām, kurā Midltone iestājās pēc pievienošanās karaliskajai ģimenei.

Biedrība palīdz bērniem no nelabvēlīgas vides paaugstināt savu pašapziņu, attīstīt talantus un iegūt neatkarību, un hercogiene pasākuma laikā personīgi aprunājās ar vairākiem no tiem, kā arī pārrunāja biedrības mērķus ar tās personālu.

Tāpat Midltone noturēja īpašu runu, ko speciālisti novērtējuši kā krietni profesionālāku un tehnikas ziņā uzlabotu, salīdzinot to ar hercogienes pirmajām uzstāšanām un atzīstot, ka Midltone kļūst par arvien ietekmīgāku publisko figūru Lielbritānijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!