Foto: Shutterstock
Katrai sievietei ir atšķirīga ķermeņa uzbūve un augums, tāpēc, ļoti iespējams, tev nepiestāv tas pats, kas labākajai draudzenei, un otrādi. Līdzīgi ir ar gaumes jautājumu, par kuru parasti nestrīdas, jo katrai var būt atšķirīgas prasības niansēs. Lai atrastu gan savai figūrai piemērotāko apģērbu, gan arī tādu, kas iet pie sirds, šoreiz esam apkopojuši stila un modes ieteikumus, kas palīdzēs tev žilbinātu vienmēr un visur.

Runājot par apģērbu, dažādiem piegriezumiem un kļūdām to izvēlē, stiliste un dizainere Indra Salceviča reiz sacījusi, ka briesmīgākais ir iespīlēties kleitā, kas tev ir par mazu. Ir apģērbi, kas speciāli tiek pirkti "oversize" versijās, taču stiliste un blogere Krista Timze norāda, ka šajā sezonā labāk arī masīvajām džinsa jakām teikt ardievas. Šīs jakas stila pasaulē vienkārši ir apnikušas, kā arī koptēlu ar kleitām vai džinsa auduma biksēm padara pārlieku strukturētu.

Jebkurā gadījumā – svarīgi atrast drēbes, kas ne tikai labi piestāv tavam augumam, palīdz izcelt dotumus vai noslēpt vietas, kurām papildu uzmanību nevēlies pievērst, bet arī atbilst tavai gaumei. Kamēr vienas nevar iziet no mājs ģērbušās melnā, citas, domājot par spīdīgām detaļām vai košiem toņiem, savelk pieri dziļās pārdomās. Lai atrastu drēbju kombinācijas, kas patīk, nepieciešams eksperimentēt, kā arī neaizmirst par aksesuāriem, kas pilnībā maina lielo bildi.

Džinsa bikses, svārki, mazā, melnā kokteiļkleita, blūze un žakete – šie ir tikai daži no apģērbu gabaliem, kuri atrodami teju katras sievietes garderobē. Turpinājumā atradīsi noderīgus padomus apģērba izvēlē, kurus likt aiz auss, dodoties pērļu medībās, kā arī atradīsi desmitiem idejas tēla atsvaidzināšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!