Foto: Publicitātes foto
Līdz zināma vecuma un, jāatzīst, arī socioekonomiskā statusa sasniegšanai sievietes nereti pieturas pie principa - vairāk ir labāk - iegādājoties arvien jaunus apavus par pieņemamām cenām. Tomēr ar laiku kļūst skaidrs, ka apavu kvalitātē ir vērts investēt un izdevīgāk ir iegādāties apavus par dārgāku cenu, tomēr spējīgus kalpot teju visu mūžu.

Šai sakarā piedāvājam desmit ekstravagantus apavus, kas iedvesmos tevi papildināt garderobi ar patiesi kvalitatīvām lietām, kuras, ļoti iespējams, varēsi pat nodot mantojumā nākamajām paaudzēm.

Iedvesmojies, aplūkojot neitrālas krāsas siksniņkurpes, kas derēs gan gada siltajai, gan aukstajai sezonai, melnas augstpapēžu laiviņas ar oriģinālu akcentu saviesīgiem pasākumiem, ērtas Oksfordas stila kurpes ikdienai, augstpapēžu botiljonus vai klasiskus puszābakus melnā krāsā, stilīgus puszābakus ballītēm un ērtus mokasīnus.

Tāpat garderobē vērts iekļaut tā dēvētos baikeru zābakus, kas noderēs ikdienai un arī festivāliem, garus pavasara zābakus bēšā krāsā, ko kombinēt ar elegantu trenci, kā arī augstpapēžu kurpes vai zābakus ar atvērtu purngalu un rotājumiem dienām, kad vēlies izskatīties patiesi satriecoši.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!