Foto: Shutterstock
Savam izskatam līdzi seko ne tikai sievietes, bet arī vīrieši, taču, kamēr vairums pārzina stila etiķeti, nereti gadās arī izņēmumi, kā rezultātā tiek pieļautas visai rupjas kļūdas. Šai sakarā esquire.co.uk piedāvā izplatītākās stila un modes kļūdas, no kurām vīriešiem ieteicams izvairīties. Izlasi pati un informē mīļoto!

  • Ja augums ir labi trenēts, tad pieguļošs t-krekls izskatīsies kārdinoši, izceļot vīrieša muskuļus un platos plecus. Taču, ja ķermenis ir padevies gadu skaitam un muskuļu vietā pamazām sāk parādīties tauku kunkulīši visai dīvainās vietās, no apspīlēta apģērba ieteicams izvairīties. Tā vietā vīrietis var valkāt brīvāka piegriezuma t-kreklu un izskatīties ne mazāk stilīgi.
  • Kurpes ar izteikti uzliektiem purngaliem labi izskatās vien rūķiem un elfiem. Vīrieša garderobē šādiem apaviem, lai cik kvalitatīviem, dārgiem un ekskluzīviem, tomēr nevajadzētu būt.
  • Sportiskās jakas, kas imitē ādas materiālu, taču patiesībā ir izgatavotas no poliuretāna, pēc stila ekspertu domām, liekamas vienā maisā ar iepriekš raksturotajiem apaviem. Ja uz tām vēl rotājas arī svītras - parasti apkaklītes un piedurkņu galos - apģērba gabals ir pavisam bezgaumīgs.
  • Ikvienam vīrietim jau no mazotnes jāatceras, ka uzvalka bikšu garums nedrīkst būt tāds, ka liek tām krunkoties virs apaviem un pie potītēm. Ja uzvalku nav iespējams iegādāties atbilstošajā izmērā, vienmēr pastāv iespēja doties pie šuvējas apģērbu uzlabot.
  • Kā jau minēts iepriekš, uzvalkam uz vīrieša apģēra ir "jāsēž" nevainojami. Šai sakarā žakete, kas būs par platu vai šauru, izskatīsis tikpat nebaudāmi kā pārāk garas bikses. Tāpat ikvienam vīrietim jāzina, ka tās apakšējo pogu parasti atstāj atpogātu.
  • Izvēloties apģērbu, svarīga ir ne tikai tā krāsa un fasons, bet arī auduma kvalitāte. Jāpiebilst, ka šī kļūda gan attiecas arī uz sievietēm, kuras nereti šai ziņā grēko.
  • Izvēloties brilles, vēlams atteikties no idejas par tonētām lēcām, kas it kā der gan iekštelpām, gan pasargā no saules stariem. Tā vietā ieteicams labāk izvēlēties kvalitatīvas saulesbrilles.
  • Kā izrādās, stila eksperti nav sajūsmā par melniem kokvilnas krekliem, ko valkā vīrieši, jo tie ātri izbalē, krāsas pigmentam vispirms zūdot pie apkaklītes un piedruknēm. Tāpat tiem nereti pieķeras pūkas un mati, kas vīrieti noteikti nedaiļo.
  • Ikviens apģērbu salikums izskatīsies lieliski, ja to papildinās gaumīgi izvēlēti aksesuāri. Šai ziņā gan jāatceras zelta likums - mazāk ir vairāk, brīdina stilisti.
  • Ja vīrietis uzskata, ka viņa apakšveļu neredzēs neviens vai tikai mīļotā sieviete, viņš kļūdās! Pirmkārt, zem krekla var lieliski redzēt apakškreklu, ja valkātājs stāv attiecīgā apgaismojumā. Otrkārt, arī no vīriešu džinsiem nereti mēdz izlīst nodevīgā apakšbikšu mala, tāpēc vēlams, lai tās būtu tīras un nenovalkātas.
  • Protams, ja vīrietis vēlas dižoties ar savu spalvaino krūtažu, viņš to var darīt, taču dziļi V veida izgriezumi vīriešu krekliem tomēr neskaitās stilīgi.
  • Tāpat ne pārāk labu iespaidu atstās divdomīgas apdrukas, neona krāsas akcenti un citas savādas t-kreklu detaļas, ko nereti iespējams novērot arī dzīvē.
  • Par sporta apģērba valkāšanu ikdienā ikvienam ir viedoklis. Cerams, tavam vīrietim tas nav pozitīvs!
  • Apkopojot iepriekš minēto, arī jāatceras, ka jebkurš apģērbs izskatīsies labi, ja vien tas atbildīs izmēram, būs kvalitatīvs un nenovalkāts. Apdiluši džinsi, kas draud sabirzt acu priekšā, un saplaisājuši zābaki labi izskatās vien vesternos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!