Foto: Shutterstock
Izvēlēties īsto frizūru lielajai dienai varētu būt diezgan grūti, taču to jāveic ar atbildību – nepiemērota un ne sevišķi tīkama frizūra var patiesi izbojāt kā dienu, tā arī fotogrāfijas. Tāpēc, lūk, sezonas piecas karstākās aktualitātes līgavu frizūrās!

Vieglas lokas

Nekad nenošausi greizi ar vieglām lokām – tās ir aktuālas arī šobrīd. Tā ir vienkāršā elegance, kas pasākumam un tev pašai ļauj būt nepiespiestai, vieglai un brīvai. Šāds matu sakārtojums it īpaši piestāvēs tām dāmām, kurām matos ir pabalinātas šķipsnas – tās saulē mirdzēs dažādos toņos un kopskats būs fantastisks.

Vienkārši matu sakārtojumi

Nepārspīlēti matu sakārtojumi, kas no matiem atbrīvo kaklu, var lieliski noderēt kādā tveicīgā dienā. Tiesa, tuvākajā laikā sevišķi siltu nesola, bet tomēr vērts padomāt arī par mitro laiku, kas parasti ap matiem izveido tik ļoti nepatīkamo pūku. Ja mati ir saņemti, nebūs jāraizējas par pūkas izveidošanos. Kā vēsta profesionāļi "Purewow" – viltība ir tajā, ka jāpanāk, lai mati izskatītos nedaudz nevīžīgi, nevis perfekti nogludināti.

Aksesuāri

Frizūrās vari ievietot kādu rūpīgi izvēlētu sprādzi, kas var piešķirt īpašu eleganci. Tomēr aksesuāra izvēlē jābūt rūpīgai – nevajadzētu neko sevišķi pārspīlētu. Labāk izvēlēties kaut ko pavisam gaisīgu, kas neliecinātu par pārāk lielām ieguldītām pūlēm, gluži tāpat kā frizūra.

Nepiespiests izskats

Kāda viegla bize, kāda cirta, iespējams, kāds svaigs zieds, kas atsvaidzina kopskatu un piestāv pie koptēla. Vienkāršums raksturo šīs sezonas līgavu.

Ziedu kroņi

Jāsaka, ka ziedu kroņi vēl joprojām neatkāpjas no līderu pozīcijām, ja runājam par galvas rotām. Tiem ir sava vieta arī kāzās. Ja vēlies iztikt bez plīvura, lūk, risinājums!

A photo posted by ELENA UGRIN (@elena_ugrin) on Aug 3, 2016 at 1:01am PDT

A photo posted by @h.a.i.r._s.t.y.l.e on Aug 1, 2016 at 10:28am PDT

A photo posted by @h.a.i.r._s.t.y.l.e on Aug 1, 2016 at 10:31am PDT

A photo posted by @h.a.i.r._s.t.y.l.e on Aug 1, 2016 at 10:22am PDT

A photo posted by @h.a.i.r._s.t.y.l.e on Aug 1, 2016 at 10:23am PDT

A photo posted by @h.a.i.r._s.t.y.l.e on Aug 1, 2016 at 10:08am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!