Foto: Instagram
Lins latviešiem ir augstā vērtē, tāpēc būtu tikai pašsaprotami, ja šajā sezonā mēs nedaudz atkāptos no ierastās lietu kārtības, mazliet paeksperimentētu un izmēģinātu šīs vasaras aktualitāti – lina bikses.

Tā kā vasara jau kādu laiciņu lutina ar šai sezonai pieņemamiem laikapstākļiem, laiks izkāpt no savām mīļākajām džinsu biksēm un ļauties kam nedaudz plīvojošākam un gaisīgākam. Lūk, izcils variants – lina bikses, kas, kā raksta arī "Purewow", šobrīd ir pat ļoti stilīgas.

Viens no vienkāršākajiem veidiem, kā neuzkrītoši ļauties lina valdzinājumam, izvēlēties, piemēram, balta auduma bikses. Kombinācijā ar klasisku blūzīti tā var būt viena no tavām darba "uniformām", ko brīvi ģērbt ikdienas gaitās.

A post shared by M. G. (@class_and_stylish) on Jul 27, 2017 at 11:21pm PDT

Brīvajam laikam vari izvēlēties bikses saskaņot ar vienkāršu t-krekliņu, bet asumam izvēlēties bikses ar kādu apdruku. Šeit gan vajadzētu būt visai piesardzīgai, un dot priekšroku tādām biksēm, kas pašai neatgādinās pidžamu.

A post shared by Leo & Sage (@leoandsage) on Jul 29, 2017 at 6:09am PDT

Šo garderobes odziņu var izvēlēties arī dažādās krāsās, kas noteikti pievērsīs uzmanību un ieviesīs rotaļīgumu koptēlā.

A post shared by Golden Bar (@golden.bar) on Jul 29, 2017 at 7:30am PDT

Tomēr noteikti atradīsies dāmas, kas labprāt izbaudīs linu visā tā krāšņumā, ģērbjot lina tērpus tā klasiskajā izpratnē – vienkāršus, tomēr gana elegantus.

A post shared by Mood Board (@_dreamlucid) on Jul 29, 2017 at 7:10pm PDT

Jāteic, ka vaļu var ļaut arī piegriezumu dažādībai. Ja kāda labprātāk izvēlēsies ierastākus bikšu modeļus, tad cita ļausies eksperimentiem. Kā iepriekš "Viņa" lasītājām atzina modes blogere Agnija Grigule, šosezon aktuālas, piemēram, kulotes. Arī šī modeļa bikses var izvēlēties lina variācijā.

Noteikti vērts uzsvērt, ka, izvēloties lina apģērbus, gana gaumīgi klāt izskatīsies pītie salmu aksesuāri. Pierādījumus, ka šādā izskatā var doties ne tikai uz pludmali, atradīsi šeit.

Ja lins ir pievērsis tavu uzmanību, iespējams, vērts iepazīties ar Viktorijas Paegles un Elvas Ziemeles zīmolu "Burz", kā arī stāstu, kā abas jelgavnieces nolēma radīt zīmolu, kas godina linu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!