Foto: Volga Vintage
Sergejs Hantazeiskis. Blogeris, stilists, vintāžas apģērbu zīmola "Volga Vintage" dibinātājs, kas jau trīs reizes piedalījies Rīgas modes nedēļā. "Volga Vintage" ir kā modīga vētra, kuras virpuļi ielenc no visām pusēm. Rīgā nav labākas vietas, kur meklēt sev jaku reivam, kurpes ar kvadrātveida purngaliem vai pat kāzu kleitu. Augstās modes patosu Sergejs atvēsina ar mežonīgiem vintāžas atklājumiem, ko uzgājis milzu noliktavās un lietoto preču veikalos.

Laikā un telpā "Volga Vintage" atrodas kaut kur starp deviņdesmitajiem un divtūkstošo sākumu, starp noplukušām piecstāvenēm un glancētu podiumu. Šādā starpgalaktiku vidē mēs arī tiekamies.

Kā tev izdevies tas, par ko sapņo visi, bet ne visiem tas izdodas, – apvienot darbu un aizraušanos?

Visu mūžu visiem esmu skandējis, ka nevēlos strādāt. Tas nav domāts man. Runāju par to atklāti, nekaunoties. Nekad neesmu gribējis strādāt, bet man nācās. Piemēram, skolas laikā – jaunbūvē stiepu līmes maisus. Nomainījis vairākas darbavietas, sapratu, ka jādara kaut kas savs. Un zini, kas notika? Es tagad strādāju tik daudz kā nekad savā dzīvē. Gadās, ka vairākas dienas no rītiem ceļos tik agri un tik vēlu aizkavējos darbā, kā nevienā citā darbavietā. Man tagad ir ļoti daudz atbildību, darīšanu, lēmumu.

Vai nenožēlo?

Necik! Bet galvenais – man nav sajūtas, ka rīt jāiet uz darbu. Agrāk šī doma mani tracināja visvairāk. Tagad, pat, ja svilst termiņi, ja daudz kas jāatrisina, īpaši – pirms skates, tas viss man sagādā prieku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!