Foto: Publicitātes foto
Vēl nedaudz pacietības, un jau pavisam drīz klāt būs Ziemassvētku vakars. Mirklis, kad norimst pirmssvētku laika steiga, gaisā virmo mīlestība un tuvo cilvēku smiekli, savukārt pakrūtē klusi kņudina satraukums un vēlme ātrāk pārsteigt mīļos ar sarūpētajām dāvanām, savukārt sirdī plaukst klusas brīnuma gaidas...

Svētku svinēšana dzīvi viennozīmīgi dara gaišāku, mums vienlaikus kļūstot arī bagātākiem ar sirsnīgām atmiņām, kuru starojums dvēseli sildīs vēl ilgi.

Taču, lai svētki izdotos, ir arī nedaudz jāpieliek roka īpašās atmosfēras radīšanā. Pārsteigumu plānošana, mājokļa dekorēšana, eglītes rotāšana, gardumu sarūpēšana un, visbeidzot, arī piemērota ietērpa salūkošana.

Šie šķietamie sīkumi visi kopā veido svētku prieku, padarot Ziemassvētku vakaru vēl īpašāku.

Gadījumā, ja viss vajadzīgais svētku baudīšanai tev jau ir - pirmkārt, tuvo cilvēku klātbūtne, atkalredzēšanās prieks un mīlestība, otrkārt - svinību vieta, vari padomāt ne tikai par to, ko celt galdā, lai iespēju robežās iepriecinātu mājiniekus, bet arī par savu apģērbu.

Nedaudz aizdomājoties par svētku svinēšanu, apkopojām dažas idejas, kā Ziemassvētkos ietērpties tiem atbilstošā noskaņā. Lūk, stila odziņas, kas sniegs iedvesmu svinībām dažādās vietās!

Svinības mājās - omulīgas un bezrūpīgas

Mājās varam justies ērti, neraugoties ne uz ko, tomēr svētki paliek svētki. Lai Ziemassvētku vecīti neaizbiedētu tavas izstaipītās treniņbikses, kā arī tuviniekiem nebūtu jālūkojas visnotaļ nevīžīgā kopskatā, izvēlies apģērbu, kas būs gana komfortabls, tomēr vienlaikus arī pietiekami svinīgs.

Šeit noderēs kleitas, zeķes, arī tematiski džemperi, dažādi neparasti aksesuāri, ērtas jakas un mūsdienīgi svīteri. Tā varēsi sēsties gan pie svētku galda, gan nodoties spēlēm ar mazākajiem ģimenes locekļiem, nedomājot par to, vai apģērbs ļaus rotaļās iesaistīties ar pilnu atdevi.

Svinības restorānā - izsmalcinātība un mirdzums

Ja svētku vakaru pavadīsi restorānā ar ģimeni vai, piemēram, tikai mīļoto divvientulībā, atkarībā no tā noskaņas vari izvēlēties arī gana izsmalcinātu tērpu. Ļauj sev mirdzēt un izpaudies krāšņā tērpā, kas ikdienā paliktu, vien klusi guļot skapja tālākajā stūrī un gaidot savu zvaigžņu stundu!

Kleitas, svārki augsti papēži un mazas somiņas - īsts dāmas komplekts, kas ļaus skaisto vakaru padarīt vēl īpašāku.

Svinības laukos - silti un tematiski

Arvien biežāk vairums no mums svētku vakaru izvēlas pavadīt brīvā dabā - laukos vai mežā, rotājot tajā augošo eglīti ar kārumiem, ko uz zoba vēlāk likt meža zvēriem. Šāda aina ir visnotaļ idilliska - pārrašanās no piemājas meža, omulīgi rūcoša krāsns, dzestrs gaiss un klusums, kurā ietīties kā mākonī. Ja plāno Ziemassvētkus pavadīt tieši šādi, parūpējies par siltumu un komfortu, tēlu papildinot ar oriģināliem aksesuāriem - cepurēm, cimdiem, šallēm un vestēm!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!