Foto: F64

Uzņēmēja Marika Ģederte, kura savulaik atpazīstama kļuvusi kā Latvijas blondīņu asociācijas prezidente un starptautiskā skaistumkonkursa "Mrs. Universe 2008" uzvarētāja, televīzijas "STV Pirmā!" 19. aprīļa raidījumā "Dzīvo koši" dalās ar padomiem ģērbšanās jautājumos un stāsta, kā izvēlas apģērbu pati.

Ģederte atklāj, ka akli visām modes tendencēm līdzi neskrien, bet ir eksperimentētāja, kas mēģina apģērbā atrast kādu odziņu, lai atšķirtos no citiem.

"Mana krāsu izjūta ir kā ķīniešiem Morzes ābece. Es vienmēr lieku kopā pretējas un pilnīgi nesavienojamas krāsas," skaidro Ģederte un nosmej, ka savu eksperimentu dēļ pat kādu laiku esot gozējusies nedēļas dīvaināko tērpu topos. Neprātības sagrozot galvu, kas pavasarim ļoti piestāvot.

Vaicāta par to, kā izvēlēties īsto apģērbu, Ģederte saka, ka ir vienkārši jāmēģina, jāeksperimentē un jākombinē!

"Garderobē ir jābūt arī klasiskām lietām, lai drēbes var viegli kombinēt. Aksesuāriem arī ir ļoti liela nozīme, jo, uzliekot pulksteni, apsienot lakatu vai uzvelkot efektīgas kurpes, apģērbs jau izskatās "vow"! Ir ļoti labi kombinēt arī ļoti smalkas un sievišķīgas lietas ar rupjas faktūras audumiem, ādas jakām vai smagiem zābakiem," stāsta Ģederte.

Marika novēl dāmām pavasarī būt trakām un padarīt savu dzīvi košāku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!