Foto: @lizzyvdlight/@nytimesfashion/@thefashionguitar
Daudzu tik ilgi gaidītais marts beidzot ir pienācis. Lai gan līdz patiešām siltām dienām vēl jāpagaida, noskaņojums ir kļuvis krietni gaišāks – pavasaris taču ir tepat aiz stūra, ar pirkstu galiem saķerams! Tā vien gribas skapja dziļākajā stūrī paslēpt siltos ziemas zābakus, atkal un atkal pielaikojot vieglās pavasara kurpītes vai kedas, kā arī svinēt dienas, kad dienasgaismu atkal ieraudzīs iemīļotā ādas jaka vai trencis. Taču, mīnusiem kožot pēdās un pirkstu galos, vēl nedaudz jāpaciešas.

Šai laikā mūsu sabiedrotās noteikti ir cepures un šalles, kā arī krāsaini lakati un nelielas somiņas, kas kaut nelielā mērā ļauj baudīt pavasarīgo bezrūpību. Tāpat varam ļauties sievišķīgam noskaņojumam un biežāk uzvilkt augstpapēžu zābaciņus vai pat kurpes – caur kupenām un aizsalušām peļķēm vairs nav jālaipo!

Un, saulei mūs lutinot arvien biežāk un ilgāk, par neiztrūkstošu stila elementu atkal kļūst saulesbrilles, turklāt pavasarī tās var būt ieturētas visdažādākajos stilos. Patiesībā – jo trakāk, jo labāk!

Man pavasaris asociējas ar hipiju laiku – gribas sapurināt matus, atrast viskošākās stila ogas, kas ziemā snaudušas skapī, un vienkārši nedomāt par ziemas tuvumu, bet lepni gaidīt pavasari. Košas apdrukas, ērti džinsi, uzticamais mētelis vai dīvas cienīgi svārki un koķeta cepurīte.

Ģērbšanās kārtu kārtām, lai kādā pārgalvības brīdī norautu džemperi un ļautu saulei skūpstīt kaklu… Un pārmaiņas matu griezumā vai krāsā, jaunas vēsmas ikdienas make up rituālos. Dāmas, mostieties – laiks posties!

Lūk, 27 krāsainas un iedvesmojošas stila idejas, no kurām labāko aizgūt sev – kombinējiet neierastas faktūras, pretējus stilus un papildiniet tēlu ar drosmīgiem aksesuāriem! Nebaidieties no krāsām vai, tieši otrādi, ja noskaņojums ir atbilstošs – ietērpieties melnā un priecājieties par košumu, kas, kaut žāvādamies, bet mostas ielās un katrā no mums!

A photo posted by Lizzy (@lizzyvdligt) on Feb 23, 2016 at 11:15am PST

A photo posted by @tibi on Feb 24, 2016 at 2:15pm PST

A photo posted by @tibi on Feb 21, 2016 at 8:52am PST

A photo posted by Madewell (@madewell1937) on Feb 5, 2016 at 4:58am PST

A photo posted by Man Repeller (@manrepeller) on Feb 28, 2016 at 6:49pm PST

A photo posted by Madewell (@madewell1937) on Feb 13, 2016 at 6:31am PST

A photo posted by Man Repeller (@manrepeller) on Feb 22, 2016 at 6:19pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!