Foto: instagram.com/walkinwonderland/sonialyson/oliviajeanette_
Klāt pirmais pavasara mēnesis – marts! Tas nozīmē, ka visi, kam apnicis sniegs un lielais aukstums, patīkamā satraukumā var berzēt plaukstas, jo plaukstošas lapas, putnu dziesmas un siltas gaisa temperatūras ir tepat aiz stūra. Tas arī nozīmē, ka ir laiks garderobi pielāgot pavasarīgākiem laika apstākļiem.

Jaunas garderobes iekārtošanai vai varbūt pārorganizēšanai, biezākās drēbju kārtas noliekot tālākā skapja stūrītī, talkā var nākt uzzināt, ko stilisti un modes blogeri tev parasti nestāsta par sava stila un garderobes veidošanu. Piemēram, patiesībā viss, kas tev jāzina, ir krāsas, kuras tev piestāv, piegriezums, kas komplimentē tavam augumam, un ģērbšanās stils, kas papildina tavu dzīvesveidu. Apzinot šos trīs aspektus, tu ļoti labi pašas spēkiem tiksi galā ar skaistas un gaumīgas garderobes izveidi. Ko vēl stilisti un modes blogeri tev nestāsta, to uzzini šajā rakstā.

Lūkojot pēc jauna apģērba, vari arī noskatīt kaut ko šī gada modes tendencēm atbilstošu. Piemēram, tā kā pavasarī ziemas zābakus nomainām uz ko vieglāku, zini – šogad modē būs zeķes sandalēs. Jā, tu visu izlasīji pareizi, un patiešām komiskā un šķietami nepareizā zeķes un sandales kombinācija ir viena no 2021. gada modes tendencēm. Vairāk par šī gada modēm noskaidro šeit.

Savukārt, revidējot savu drēbju skapi tā, lai pavasarim atbilstošu apģērbu būtu ērtāk atrast, ņem talkā ''Viņa'' apkopoto padomu vācelīti kārtības ieviešanai garderobē. Pirmais solis garderobes sakārtošanā – izvirzi savu mērķi. Neuztver šo procesu kā sodu par visiem iepriekš veiktajiem pirkumiem, drīzāk uztver to kā dāvanu, ko pasniedz sev. Neatkarīgi no tā, vai "dāvana" padarīs ģērbšanās procesu krietni ātrāku un mazāk saspringtu, vai arī radīs papildu vietu mājās vai drēbju skapī, centies koncentrēties uz pozitīvo. Kad esi izlēmusi, kas motivē veikt garderobes kārtošanu, velti laiku, lai vizualizētu pabeigtā procesa pozitīvās sekas. Ja kādā brīdī jūti, ka trūkst motivācijas turpināt, atkal atceries par šiem aspektiem. Par citiem kārtības ieviešanas soļiem lasi te.

Turpinājumā vari smelties idejas, ar kādiem aksesuāriem, jauninājumiem vai kombinācijām uzfrišināt savu garderobi.

Lai modīgs marts!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!