Foto: Publicitātes attēli

Pirmo reizi Rīgas modes nedēļas vēsturē no "Riga Fashion Week" (RFW), kas norisināsies no 27. oktobra līdz 2. novembrim, norises vietas internetā tiks raidīta oficiālā tiešā translācija.

Rīgas modes nedēļa kopš 2004. gada rudens nemainīgi notiek divas reizes gadā. Šī 25. jubilejas modes sesija būs īpaša tādā ziņā, ka Baltijas Modes federācija sadarbībā ar portālu "Delfi" un "Tvdom" organizē tiešās pārraides no Rīgas modes nedēļas galvenās mēles. Tiešās translācijas vadīs populārā TV raidījumu vadītāja Maija Silova un modes blogeris Deniss Ševeļevs, savukārt producente būs Ketija Šēnberga.

"Ar Rīgas modes nedēļu mani saista jau 24 sezonas ilgas attiecības. Es veidoju televīzijas reportāžas jau pirmās Rīgas modes nedēļas laikā. Toreiz mēs stāstījām par aizkulisēs notiekošo un iepazīstinājām skatītājus ar jaunajiem perspektīvajiem dizaineriem, kuru vārdi šobrīd ir zināmi ne tikai Latvijā, bet arī ārvalstīs. Jubilejas Rīgas modes nedēļas tiešo pārraižu laikā mēs ar kolēģi Denisu centīsimies maksimāli detalizēti stāstīt skatītājiem par notikumiem gan uz mēles, gan aizkulisēs. Sarunāsimies ar dizaineriem un ar viesiem. Īsāk sakot, darīsim visu iespējamo, lai skatītāji visu redzētu paši pirmie un sajustos kā pasākumu viesi," stāsta Maija Silova.

Tiešo pārraižu programma ietvers intervijas ar dizaineriem, pasākumu viesiem un ārvalstu plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem, kā arī iekļaus modes ekspertu komentārus. RFW auditorija varēs tiešajā ēterā redzēt dizaineru zīmolu skates, kas notiks katrā no RFW vakariem – 29., 30. un 31. oktobrī: "Nolo", "Katya Katya Shehurina" un "Amoralle". Ēterā tiks rādīti arī citu dizaineru skašu fragmenti ar ekspertu komentāriem.

Tiešās pārraides skatītājiem tiks piedāvātas trīs vakarus – 29., 30. un 31. oktobrī plkst. 20.30 – 22.30 pēc Latvijas laika portālā "Delfi".

Tomēr, ja vēlies izbaudīt modi klātienē, šeit vari iepazīties ar pasākumiem, kurus būtu vērts apmeklēt.
Ar pilnu Rīgas modes nedēļas dalībnieku sarakstu iespējams iepazīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!