Foto: instagram.com/balenciaga/bagsofloveuk
Modes pasaulē viss plūst un mainās – katru sezonu zīmoli nāk klajā ar jaunām idejām un dizainiem, kurus nereti cilvēki uzņem ar divejādām sajūtām. Kamēr vieni priecājas par izgudrojumu, citi neizpratnē sarauc pieri. Šajā rakstā esam apkopojuši vairākas aktualitātes, kas pēdējā laikā pārsteigušas pasauli.

Krekls uz krekla

Viens no apģērbiem, kas izraisīja plašas diskusijas, bija zīmola "Balenciaga" rudens kolekcijas t-krekls, kuram virsū uzšūts arī izejamais krekls. Sociālajos tīklos tas tika dēvēts par "divi vienā" kreklu, atstājot lielu daļu neizpratnē, kur ar tādu varētu doties.

Foto: www.balenciaga.com

Visbiežāk cilvēki sava viedokļa izteikšanai izmanto kādu interneta platformu, kurā publiski raksta domas par dažādiem stila traukumiem. Plašāku informāciju par kreklu, kā arī dažādus vietnes "Twitter" ierakstus par to atrasīsi šajā rakstā.

Augstpapēžu krokši

Biezās, caurumotās gumijas čības jeb krokši ("Crocs") laika gaitā kļuvuši par iemīļotiem daudzu cilvēku brīvā laika apaviem, taču, sadarbojoties ar zīmoliem "Christopher Kane" un "Balenciaga", viņi nākuši klajā ar jauniem, neredzētiem dizainiem. Platformas krokšiem sekoja augstpapēžu kurpes, kurās tika saglabāts caurumotais princips.

Foto: Instagram/balenciaga

Vairāk par tām uzzini šeit.

Peldkostīmi ar Saseksas hercogu pāri

View this post on Instagram

A post shared by Bags Of Love 👛💕 (@bagsofloveuk) on May 17, 2018 at 4:46am PDT

Par prinča Harija un viņa mīļotās Meganas kāzām sociālo tīklu lietotāji izteicās daudz un dikti, taču modes pasaulē par viņiem runāja ne tikai laulību tērpu dēļ. Britu internetveikals "Bags Of Love" nāca klajā ar paziņojumu, ka piedāvā peldkostīmus un peldbikses ar jaunlaulāto portretiem. Īpaši izceļams fakts ir tas, ka Harija rūsganā bārda speciāli attēlota bikini zonā, lai norādītu – savu ķermeni jāpieņem tādu, kāds tas ir. Par peldkostīmiem un ideju vairāk lasi te.

Dzelteno matu krāsošana

Lai pēc iespējas ilgāk varētu dzīvot ar vasaras sajūtu ne tikai sirdī, bet arī ārējā izskatā, daudzas sievietes pasaulē sekoja stila trakumam – krāsot dzeltenus matus. Jāpiebilst gan, ka dzeltenā krāsa ir ļoti intensīva, tāpēc nebūt ne visām vajadzētu ar to eksperimentēt. Jebkurā gadījumā psihologi uzskata, ka tiem, kam ļoti patīk dzeltenā krāsa un kas bieži to izmanto savā ārējā tēlā, piemīt oriģināla domāšana.

Plašāk par dzelteno krāsu, kā arī tendenci ar to rotāt matus uzzini šajā rakstā.

View this post on Instagram

A post shared by cabelos coloridos (@cabelos_coloridos_) on Sep 8, 2018 at 8:11am PDT

Pufīgas kleitas

Tāpat interneta lietotājus pārsteidza pufīgās kleitas, kas pavasarī gan savu aktualitāti varētu zaudēt. Tās izgatavotas no materiāla, kas parasti tiek izvēlēts jaku un mēteļu ražošanā. Šis apģērba gabals ir bez piedurknēm, tādēļ varētu šķist, ka tāpat nākas nosalt, taču tam ir atrasts risinājums – tāda paša stila garie cimdi.

Kā tika vēstīts, lai kļūtu par tādas kleitas nēsātāju, jāšķiras no 2400 eiro (2,710 ASV dolāru). Vairāk nformācijas par neparasto modes lietu meklē te.

View this post on Instagram

A post shared by Mô Almada (@moalmada) on Nov 24, 2018 at 9:20pm PST

Apakšveļas formas džinsa šorti

Viena no pēdējām modes precēm, kas likusi sarosīties soctīklotājiem, ir zīmola "Y/PROJECT" radītie šorti, kas formas ziņā varētu tikt sauktas arī par apakšbiksēm. Tos dēvē par "brīvā stila šortiem", iezīmējot aktualitāti tieši gada siltākajos mēnešos. Ārzemju modes portālos vairākkārt tiek uzsvērtas to daudzveidīgas valkāšanas iespējas.

Dažādos cilvēku viedokļus par šiem šortiem atradīsi šajā rakstā.

View this post on Instagram

A post shared by SSENSE (@ssense) on Mar 26, 2019 at 8:07am PDT

Vēl citas neparastas lietas – apģerbus un aksesuārus, kuri raisījuši diskusijas, atradīsi šajā rakstā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!