Rudens rit pilnā sparā – kamēr viena bauda krāsainās dabas ainavas, cita jau skaita dienas līdz pavasarim, taču neapgāžams ir fakts, ka līdz tam vēl krietns laiciņš jāpaciešas. Kad zelta rudens beigsies, daudzas starp šo gadalaiku un pelēcību liks vienādības zīmi, taču drūmajiem toņiem nav jāpārņem tavu garderobi.

Lai palīdzētu izskatīties modīgi un šiki, esam apkopojuši galvenās tērpu, frizūru, nagu dizainu, apavu, aksesuāru un meikapa rudens tendences. Runājot par nagiem, šoruden modē ir pusmēness dizains, vara un rozās krāsas savienojums, olīvu krāsa, spīdumi un ģeometriski objekti. Iedvesmu vari smelties šajā rakstā.

Izvēloties ikdienas un svētku apģērbu, stiliste Signe Valtere iesaka veikalos vai skapju dziļumos meklēt sportiskus apavus, žaketes, jostas somiņas un drēbes zvēru rakstos. Izcili, ja tos izdodas atrast oranžos toņos, jo tā esot šīs sezonas krāsa. Vairāk par viņas ieteikumiem uzzini šeit.

Savukārt modes blogeris Deniss Ševeļovs sacījis, ka Latvijā izplatīta sieviešu stila kļūda ir nepiemēroti apavi un nepareiza izmēra soma. Šajā stāstu un padomu kolekcijā atradīsi gan idejas rudens apaviem, gan arī dažādiem aksesuāriem, kurus papildināt ar sezonai atbilstošām frizūrām un meikapu.

Lai gaumīgs rudens!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!