Foto: DELFI

Nedēļas nogalē kvēlākie festivālu mīļi pulcējās Liepājā, lai aizvadītu vienu no vasaras vējainākajiem vairāku dienu pasākumiem – "LMT Summer Sound". Kā ierasts, apmeklētāji priecēja ar dažādiem tērpiem, kas piesaistīja uzmanību, tāpēc, lūk, dažas modes vēsmas no vēju pilsētas festivāla!

Tā kā laiks festivālu apmeklētājus samērā lutināja, viņi izbaudīja šos vasarīgos priekus pilnībā – īsas, košas kleitiņas, džinsa šortiņi un plandoši svārciņi – dāmas izpaudās uz nebēdu. Tāpat vērts pieminēt džinsa kombinezonus un puķainos krekliņus, ko varēja novērot daudzām dāmām.

Tā kā laiks patiešām lutināja, pavērot varēja arī vairākus plikus vēderiņus, jo uzģērbti bija īsie krekliņi vai blūzītes, sasietas mezglā virs nabas, kas kopumā radīja īstu festivāla garu. Kad laiks kļuva nedaudz vēsāks, talkā tika ņemtas džinsa jaciņas, rūtainie krekli un brīvas jakas. Protams, neiztikt arī bez ziedu kroņiem – spilgtākiem un pamanāmākiem, kā arī nedaudz neitrālākiem. Nevar neizcelt arī saulesbrilles, platmales un spalvu auskarus, kas nu jau kļuvuši par katra festivāla neatņemamu sastāvdaļu.

Lūk, ieskats!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!