Foto: Instagram
Vismaz vienai kleitai, kas sniedzas līdz ceļiem, jābūt katras sievietes garderobē, jo šāda garuma apģērbi savu aktualitāti nezaudēs nekad. Jāpiebilst, ka šādas kleitas ir arī visai universālas, jo noderēs dažādām dzīves situācijām, neatkailinot ne par daudz, ne maz. Šoreiz piedāvājam vairākus veidus, kā pusgarās kleitas nēsāt šovasar.

Runājot par to, kādas kleitas izvēlēties, lai tās piestāvētu tavai figūrai, jāņem vērā klasiskie stila padomi, kas attiecas uz jebkuru apģērbu.

Garām sievietēm vērts izvēlēties kleitas ar aktuālo svītrojumu. Vislabāk izskatīsies, ja līnijas būs horizontālas, jo tas vizuāli novērsīs uzmanību no garā auguma.

Īsa auguma sievietēm vērts padomāt par krāsu un apģērba apdruku spēlēm, kas liks pamanīt. Tas ir veids, kā izcelties uz pārējo fona.

Bumbierveida figūrai piestāvēs kleitas, kas neizceļ formas, bet ir taisna piegriezuma. Ja nespēj sadzīvot ar saviem platajiem gurniem, izvēlies kleitu ar šobrīd aktuālajiem volāniem, cakām un kruzuļiem, kas pievērsīs skatienus tieši auguma augšdaļai. Gluži tāpat vērts vienkrāsainu kleitiņu kombinēt ar košu šallīti, kas pildīs tieši tādu pašu funkciju.

Ābolveida figūrai vērts padomāt par kleitām ar izteiktu siluetu. Kleita ar dziļu "V" veida izgriezumu un zīmuļsvārku tipa apakšdaļu izskatīsies gana labi.

A post shared by ModCloth (@modcloth) on Jul 7, 2017 at 9:59am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!