Foto: instagram.com/fashioncanadians

Labi zināms, ka mums, latviešiem, raksturīgi garderobē ieslīgt savā komforta zonā un izvēlēties pelēcīgas un melnas apģērba detaļas, lielu vaļu krāsu daudzveidībai nedodot. Arī dizainers Aleksandrs Pavlovs pirms kāda laika uzsvēra, ka latvietēm nepieciešams savā ikdienā ieviest košākas krāsas. Bet ar ko sākt? Kā ļauties pārmaiņām? Šoreiz piedāvājam stilīgus variantus, kas iedvesmos spilgtākām krāsām.

Ja neesi radusi savā tērpā iekļaut spilgtas krāsas un ir sajūta, ka sākotnēji jauno pārmaiņu dēļ varētu nejusties pārāk ērti, sāc ar mazumiņu. Izvēlies kādu mierīgu, gaišu krāsu, piemēram, balto. Šāds tērps ne vien nedaudz atsvaidzinās ierasto tēlu, bet var kļūt par tavas garderobes klasisko salikumu.

A post shared by GOLESTANEH (@golestaneh) on Mar 11, 2015 at 5:16am PDT

Runājot par lēnākām pārmaiņām, lieliska izvēle būs krāsu ievīšana aksesuāros. Šalles, cepures, somas. Šādā veidā ne pārāk uzkrītoši ieviesīsi savā ikdienā kaut mazumiņu dzīvesprieka.

Tā kā šajā gadā aktuāli labi pamanāmi apavi, kas kalpo par tēla “odziņu”, vari nošaut divus zaķus ar vienu šāvienu! Izvēlies tos prieka mutuļojošās krāsās un kļūsti par īstu modes dīvu.

Lieliska izvēle ziemas periodā ir arī krāsaina virsjaka. Izvēlies ļoti spilgtu vai izlīdzies ar neitrālāku toni, jebkurā gadījumā tas piešķirs košumu tavai dienai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!