Foto: Shutterstock
Izvērtē un pārliecinies, vai kāda no šīm kļūmēm nav iezagusies arī Tavā stila pasaulē:

Krāsu kļūdas

Izvēloties apģērbu, nedrīkst vienlaicīgi vilkt visas iespējamās krāsas, izvēloties apģērbu, vienlaicīgi drīkst būt tikai trīs krāsu toņi, turklāt, vienam no šiem toņiem ir jābūt neitrālam - melnam, baltam, pelēcīgam vai bēšam. Citādi apzīmējums "papagailis" vai "luksofors" raksturos tieši jūs. Tiesa visiem likumiem ir savi izņēmumi: krāsu greznojumi pie vientonnīga un mierīga tērpa ir teicama kompozīcija.

Nenēsājiet visu melnu! Atceraties bērnu šausmeni: "Vienā melnā jo melnā pilsētā, ir melna jo melna iela." Nesaplūstiet ar pelēko masu, atspirdziniet tēlu ar kādu aksesuāru - spilgtu cepuri, somu vai cimdiem.

Ikdienā neizvēlaties arī mežonīgi košas krāsas! Ir grūti iztēloties situāciju, kurā iederīgs būs mežonīgu nokrāsu apģērbs - salātu zaļš, dzeltens, oranžs vai rozā. Ja vien jūs neesat ceļu strādnieks vai skatuves mākslinieks.

Aksesuāru kļūdas

Prasme nēsāt aksesuārus ir māksla, bet prasme tos izvēlēties - talants!

Izvēloties sev cepuri, ņemiet vērā, ka pie dūnu jakām labi izskatās adītas cepures košās krāsās. Rudens mētelim piestāvēs žokejcepure ar cietu nagu.

Izvēloties pērļu virteni pie mazas melnas kleitiņas, jūs izskatīsieties klasiski, bet izvēloties masīvu sarkanu kulonu - avangardiski. Tādēļ ļoti svarīgi ir novērtēt situāciju un izvēlēties atbilstošo.

Arī pildspalvas izvēlei ir jāpieiet ļoti nopietni. Pierakstīt savas pārdomas un pielūdzēju vārdus piezīmju grāmatiņā varēs ar koķeti rozā vai aveņu krāsas pildspalvu, darbam - parastu, no tuvākā kancelejas veikala piegādātu pildspalvu, svarīgu līgumu parakstīšanai izvēlieties dārgu aksesuāru.

Stilu savienojumu kļūdas

Lietišķas sievietes tēls paredz ne tikai uzvedības manieres, bet arī stingri noteiktu apģērba stilu. Vilkt sporta apavus un kostīmu ir bezgaumīgi, un nekādus komentārus neprasa.

Spilgta soma no bērnu nodaļas pieaugušajam cilvēkam arī nebūs piemērota. Ja jūs palīdzat nest mugursomu savam bērnam, tas, protams, nav nekas nosodāms. Arī jums var būt koša soma ar kāda lācīša attēlu, bet tā būs piemērota tikai izbraucienam uz pikniku, vai uz pludmali. Bet ikdienas dzīvē no tā ir jāatsakās.

Neeksperimentējiet ar eksotisko stilu apģērbiem, un dažādu elementu savienojumiem.

Izvēles kļūdas

Mode nepārprotami virzās uz priekšu, un mēs atklājam aizvien jaunas lietas, kuras vēlamies pamēģināt. Taču, diemžēl, ne vienmēr to darām atbilstošā situācijā

Džinsi teātrī. Apmeklējot teātri, mēs bagātinām sevi garīgi, tādēļ svarīgi ir ari atbilst ārēji. Tieši teātrī vai kādā citā kultūras pasākumā, mums ir iespēja atrauties no ikdienas, justies un izskatīties īpaši.

Sporta apģērbs pārrunās. Svarīgās tikšanās reizēs svarīgi ir parādīt gan profesionālo kompetenci, gan adekvātu ārējo tēlu. Vadība pieprasa no jums aktīvu piedalīšanos un skaidru lietu sapratni. Un kā jūs domājat, pie kā tiks piesaistīta visu uzmanība, ja jūs atnāksiet sporta apģērbā? Diemžēl, šādā situācijā nekāda produktīva darbība nebūs iespējama.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!