Foto: Shutterstock

Vasara līdz šim mūs lutinājusi ar patiesi siltu laiku, taču ar pamatīgo tveici esam saraduši vien pēdējo nedēļu laikā. Arī augusts straujiem soļiem tuvojas – lai pēdējo vasaras mēnesi sagaidītu un aizvadītu īpaši modīgi, vēlreiz atgādināsim par 2018. gada vasaras tendencēm, kā arī sniegsim padomus, kā izvēlēties ķermenim un tendencēm atbilstošākos apģērbus, aksesuārus un apavus.

Stiliste un dizainere Indra Salceviča uzsver – šobrīd modē ir pilnībā viss. "Ja mēs runājam par vasaru, vairāk izvēlāmies apģērbu, izejot no tā, kādai subkultūrai vai kādam sociālajam stāvoklim piederam – braucam uz jūrmalu vai ejam uz kūrortu. Galvenais noteikums – drēbēm ir jābūt tavā izmērā."

Turpretī stiliste Krista Timze nosaukusi konkrētus rakstus un apģērbus, kas šajā vasarā izskatīsies īpaši modīgi, piemēram, halāti, viendaļīgie peldkostīmi, kā arī drēbes baltā krāsā vai rotātas ar asimetriskām strīpām, rūtiņām un vintāžas ziediem.

Šis ir īstais brīdis, kad uz vasaras ballītēm vilkt augstapēžu kurpes. Tāpat, izejot no mājas uz darbu vai tikšanos ar draugiem un sidrsāķīti, vienmēr pārbaudi, vai esi paņēmusi saulesbrilles. Kā izvēlēties sev atbilstošāko formu, lūko šeit.

Esi modīga atlikušo vasaras daļu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!