Paplašinot jau esošo kolekciju, apavu ateljē "Elegants" nāk klajā ar jauniem pavasara-vasaras sezonas modeļiem, kas jau šobrīd ir nopērkami zīmola firmas veikalā. Šosezon plašā klāstā pieejami gan sieviešu gan arī vīriešu apavi, kas sevī apvieno ne vien mūsdienīgu dizainu un funkcionalitāti, bet arī nevainojamu kvalitāti, ko nodrošina dabīgie materiāli un individuālā pieeja katram apavu pārim, informē zīmola pārstāvji.

Vīriešu apavu kolekciju raksturo vasarīgu krāsu kontrasti, viegli virsējie materiāli, kā piemēram, zamšs, mīksta āda un lins, kā arī oriģinālas detaļas un faktūras – dekoratīvas uzšuves un nelieli izgriezumi -, kas katru modeli padara jo īpaši piemērotu kā darbīgai ikdienai, tā arī svinīgākiem brīžiem.

Ne mazāk būtiskas ir arī vieglās zoles, kas apavu valkāšanu padara jo īpaši ērtu. Krāsu gammā dominē šobrīd aktuālie zilie un oranžie toņi kombinācijā ar gaišiem papildelementiem.

Daudzveidīgajā modeļu klāstā atrodami klasiska stila izejamie apavi, sportiski ielas apavi, viegli vasaras puszābaki, kā arī atpūtas brīžiem piemērotas ērtas sandales.

Arī sieviešu apavu kolekciju veido plaša modeļu izvēle, sākot no vieglām siksniņkurpēm un efektīgām sandalēm uz papēža līdz smalkām balerīnu stila kurpēm un pat vasaras sezonas zābaciņiem.

Krāsu gammā dominē maigi pasteltoņi, kā arī sulīgie piesātinātas krāsas, kas acumirklī piesaista uzmanību. Tāpat jaunajā kolekcijā atrodami arī kontrastējoši akcenti – metāliski elementi, viegla tīkliņauduma ielaidumi, kā arī dekoratīvās nošuves.

Materiālu izvēle paliek nemainīga – to veido jau ierastais zamšs un dabīgā āda, kas, kā zināms, ne tikai labi izskatās un ilgi kalpo, bet arī ļauj pēdai elpot un tādejādi padara apavu valkāšanu jo sevišķi vieglu un patīkamu.

Vairāk informācijas šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!