Foto: Publicitātes attēli

Jauna tradīcija un Baltā galdauta svētki klāt. Līdz ar svētkiem, par vienu sievišķīgu problēmu vairāk – ko ģērbt? Lai ieturētu stilu uz patriotiskas nots, piedāvājam pašmāju dizaineru jaunākās un spēcīgākās pērles, kuras noderēs pošoties uz svētkiem.

Pirms došanās uz Baltā galdauta svētkiem, jāatceras, ka tas ir diezgan svinīgs pasākums – čībās un treniņtērpā pie galda tomēr nesēdīsimies, tāpēc jāparūpējas, lai tērps būtu atbilstošs svinībām. Protams, tas gan nenozīmē, ka visos gadījumos jātērpj vakarkleita un ap kaklu jāliek pērļu kaklarota, taču stilam jābūt pieklājīgam un ieturētam, lai radītu svētku auru citiem un sev pašām.

Jāatzīst, ka, lai sameklētu gaumīgu un ļoti aktuālu apģērbu, nav jāmeklē tālu – mums ir ārkārtīgi daudz talantīgu dizaineru, kuri iepriecinājuši mūs ar savām stila ogām, tāpēc turpinājumā dažas idejas, kā pienācīgi uzposties svētkiem.

Kā jau minējām, ne vienmēr tērpam jābūt ārkārtīgi svinīgam – viss atkarīgs no tā, kā pati vari iznest šo tērpu. Iespējams tērpu veidot ieturētu – klasiski tumši svārciņi, balta blūzīte vai arī pakļaujoties pavasarīgajam laikam un priecīgajam notikumam, paeksperimentēt ar krāsām. Šajā gadījumā derēs abi varianti, tikai ar nosacījumu, ka pati jūties ērti un pārliecināti.

Arī runājot par kleitām – to garums var sniegties līdz grīdai vai vien līdz celītim, mīties dažādās krāsās vai būt vienkārši klasiskos toņos – viss atkarīgs no garastāvokļa, cilvēka un svētku noskaņas.

Jāteic, ka arī aksesuāriem ir liela nozīme – auskariņi, kaklarota, šika somiņa – tā ir daļa no visa tēla. Ņemot vērā, ka svinam svētkus par godu mūsu valstij, iespējams, vērts aizdomāties par kādu latviskāku rotiņu, kurai ir savs stāsts, sava nozīme.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!