Foto: Mark Litvyakov/Publicitātes attēli
Tā kā svētki jau klauvē pie durvīm un garās brīvdienas pavisam drīz jau var sākties, atkal aktuāla kļūst "man nav ko vilkt" problēma, ja ieplānots kāds pasākums, uz kuru nākas nedaudz uzposties. Ko tērpt uz saviesīgiem 18. novembra pasākumiem? Šoreiz ieskats pašmāju dizaineru pērļu klāstā.

Ja plānots kāds saviesīgs pasākums, izvēlēties var ko gaisīgu un vieglu, piemēram, zīmola "Katya Katya Shehurina" kleitas, kas darinātas sievišķīgā manierē, izceļot mežģīnes un tilla audumu.

Tām, kurām romantisks stils tik ļoti pie sirds neiet, var aplūkot apģērbu gabalus, kuros akcents likts uz klasisko, piemēram, Natālijas Jansones, kā arī zīmolu "Paviljons" un "Deeply Personal" darinājumos.

Ja nedēļas nogalē jādodas uz kādu pasākumu daudz brīvākā gaisotnē, iespējams, vērts ielūkoties zīmolu "Dace Bahmann", "One Wolf", "Narciss", kā arī "Anna Led" apģērbu klāstā.

Protams, neiztikt arī bez kādiem skaistiem un patriotiskiem aksesuāriem, kas piešķirs svētku noskaņu.

Ja ielūgumā tika norādīts ieteicamais ģērbšanās stils jeb dreskods, tomēr raizes sagādā etiķetes principi, tad šeit iespējams veikli iepazīties ar galvenajiem ģērbšanās stiliem.

Lūk, dažādi apģērbu komplekti, kas, iespējams, iedvesmos uzpucēties, dodoties uz gaidāmajiem svētkiem paredzētajiem pasākumiem!
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!