Katrai no mums gadu gaitā izveidojies ir savs stils. Un tomēr katru gadu jaunās tendences piedāvā arvien ko jaunu. Lai nepazustu modes džungļu lielajā piedāvājumā, piedāvājam piecas lietas, kam jābūt ikvienas sievietes garderobē, lai, sakombinējot ar pārējo skapja saturu, nekad nejustos tā, it kā "nebūtu, ko vilkt".

Kvalitatīva somiņa. Protams, katrai no mums ir citādas iespējas, un katra cenšas sevi palutināt tik, cik rocība ļauj. Taču dzīves laikā vismaz vienu kvalitatīvu somiņu, ko pieskaņot apģērbam, dodoties uz kādu pasākumu, būtu vērtīgi iegādāties, raksta "Purewow" stila eksperti. Izvēlies to neitrālos toņos, piemēram, melnā vai pelēkā, turklāt koncentrējies uz klasiskiem modeļiem, lai somiņa būtu mūžam modes spozmē. Runājot par kvalitatīvu somiņu iegādi, vērts ielūkoties šajā rakstā, kur izceltas būtiskākās atšķirības starp oriģinālu un labu viltojumu.

A post shared by Who What Wear (@whowhatwear) on Sep 27, 2017 at 6:00pm PDT

Trencis. Klasiskas lietas būs aktuālas vienmēr. Piestāvēs kā lietišķās, tā arī ikdienišķās gaitās.

Perfektās kurpes. Skaidrs, ka augstpapēžu kurpēm ir savs šarms, un, kā dzirdēts, daudzām dāmām piedod nedaudz prāvāku pārliecības devu pār saviem spēkiem. Tomēr, kas būtiski, iegādāties šādas kurpes ir bezjēdzīgi, ja tajās nav iespējams pārvietoties. Stabils papēdis, siksniņas stabilitātei vai pat vienkāršas bezpapēžu balerīnas var būt tavas perfektās kurpes, kurās justies nesagraujamai. "Viņa" lasītājām par šo tēmu reiz vairāk stāstīja arī pasākumu un TV raidījumu vadītāja Lelde Lietaviete, paužot domu, ka sievietēm nevajadzētu aizmirst par savu sievišķību. "Kurpēm, kuras liek iztaisnot muguru un padara gaitu elegantāku, ir jābūt katras sievietes skapī," uzsvēra Lelde.

Krūšturis, kas patiesi der. Tas, ka gadu laikā, mainoties ķermeņa uzbūvei, var mainīties arī krūšu izmērs, ir skaidrs. Tiesa, varbūt ikdienas skrējienā īsti nesanāk pāršķirot apakšveļas atvilktnes, lai tā pa īstam ievērotu, ka daudzi no tiem jau savu laiku ir nokalpojuši, vairs nav aktuāli vai vienkārši – neder. Ķeries pie lielās revīzijas un iegādājies krūšturi, kas patiesi atbilst tavām prasībām un izmēram. Kā saprast, vai esi iegādājusies pareizā izmēra krūšturi, atradīsi šeit.

A post shared by Who What Wear (@whowhatwear) on Sep 23, 2017 at 12:18pm PDT


Īstā un vienīgā kleita.
Daudzas dāmas teiks, ka tā ir īsā, melnā kleitiņa, kas ir gana klasiska, eleganta, seksīga. Citai savukārt prasīsies uzvilkt ko spilgtāku un pamanāmāku, iespējams, izceļot savus sievišķos dotumus. Neatkarīgi no tā – katrai no mums ir sava ideja par perfekto kleitu, kas liek mums izskatīties neatvairāmai. Velc to biežāk!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!