Foto: Shutterstock
Džinsa svārki ir aktuāls apģērba gabals gan vasarā, gan ziemā. "Purewow" iepazīstina ar sešiem modīgiem apģērbu un apavu variantiem, kurus kombinēt ar džinsa svārkiem.

T-krekls un sasienamās sandales

Stilīgs variants būs džinsa svārkus, kas ir gan virs, gan arī zem ceļa kombinēt ar dažādu krāsu t-krekliem un līdz celim vai pus ikram sasienamām sandalēm. Apaviem un krekliņam nav obligāti jābūt vienā krāsā, bet labi izskatīsies melna krekla un brūnu sandaļu savienojums.

  • Taču, ar ko kombinēt džinsa bikses, lai, piemēram, ar tām varētu iet uz darbu, uzzini šeit.

Krekls ar atkailinātu plecu daļu un iešļūcenēm

Atkailinot plecu daļu, gan jābūt ļoti uzmanīgai, lai krekls tevi nepadarītu platāku nekā patiesībā esi. Šī iemesla dēļ ieteicams kreklu likt svārkos un klāt vilkt vaļējus apavus, piemēram, iešļūcenes.

Blūze ar garām piedurknēm

A post shared by LIKEtoKNOW.it (@liketoknow.it) on Jul 11, 2018 at 9:00pm PDT

Šis ir gana klasisks, taču labs variants, ar kuru nenošausi greizi. Izņem no skapja savu mīļāko blūzi un kombinē ar džinsa svārkiem! Atceries, ka 2018. gadā modē ir volāni, tāpēc vari izvēlēties arī tādas, kuru piedurknes rotā šis sievišķīgais akcents.

Adījumi ar laiviņām

Tāpat glīts variants ir džinsa svārkus nēsāt ar dažādiem adījumiem – kad laiks aiz loga paliek vēsāks, gribas skatīties džemperu virzienā, tāpēc "Purewow" iesaka tos kombinēt ar adītiem džemperiem, kas ir nedaudz par lielu (oversize). Runājot par apaviem, šim variantam piestāvēs baleta čībiņas jeb laiviņas.

Lūk, vēl viens vasaras nogalei un rudens sākumam atbilstošs variants!

A post shared by LIKEtoKNOW.it (@liketoknow.it) on Aug 11, 2018 at 5:01am PDT

Ādas jaka ar slēgtajiem apaviem

Rudens vairs nav aiz kalniem, taču tas nenozīmē, ka džinsu svārki jāliek tālu skapī. Šajā gadalaikā tos var valkāt kopā ar sezonai aktuālo ādas jaku un slēgtiem apaviem – botām vai īsajiem zābakiem, kas ir līdz potītēm. Tavs tēls būs gana piesaistošs, ja saskaņosi apavu un jakas krāsu, tādējādi izceļot džinsa svārkus.

Šajā rakstā iepazīsties ar variantiem, kā vasaras apģērbu iekļaut rudens garderobē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!