Foto: Shutterstock
Vasara ir laiks, kad stilbi vairs nesalst, tādēļ otrajā plānā varam nolikt stīvās bikses un izvēlēties ģērbt svārkus. Kuri ir tie svārki, kuriem jābūt katras dāmas skapī? Lūk, "Purewow" eksperti snieguši vērtīgas atbildes.

Ikdienišķi svārki, ko ģērbt džinsu vietā

Vismaz viens džinsu pāris atrodams ikvienā drēbju skapī, tomēr vasarā, kad laiks ir siltāks, stīvos džinsus vajag nomainīt pret kaut ko plānāku. Talkā nāks svārki, ko pieģērbt pie sportiskajiem apaviem un džemperīša. Ērti, vienkārši, bet gana modīgi!

A post shared by JUNIEblake (@junieblakeinsta) on Oct 27, 2016 at 10:42am PDT

Glauni svārki, ko vilkt kleitas vietā

Eleganti svārki ir laba alternatīva kleitai. Meklē šikas detaļas un nianses, kas izceltu svārkus. Kombinācijā ar greznāku blūzīti, augstpapēžu kurpēm un atbilstošiem aksesuāriem panāksi vēlamo rezultātu.

Midi svārki, kas izceļ dotumus

Ja runājam par brunčiem, kas rotā tavu augumu, midi svārki būs tie, kas allaž izpelnīsies dāmu atzinību. Un ne velti! Tie savos dizainos pielāgojas tā nēsātājai un izskatās patiešām labi!

Zīmuļsvārki

Arī vienkāršiem zīmuļsvārkiem jābūt katras dāmas garderobē. Ģērbjot tos ar blūzi, žaketi un laiviņām, varēsi doties uz dažādām tikšanām, bet, izvēloties sakombinēt ar kedām un krekliņu, ko ievīstīt svārkos, izskatīsies pietiekami ikdienišķi un stilīgi.

Garie svārki, ko ģērbt visās sezonās

Vasarās esam iecienījušas garos svārkus, tomēr tam nebūt nevajadzētu būt sezonālam priekam. Iegādājies svārkus, kas aktuāli būs visu gadu. Labāk izskatīsies tumši vai neitrāli audumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!