Foto: Instagram
Laikam paliekot arvien aukstākam un aukstākam, tveram pēc visiem iespējamajiem aksesuāriem, kas mūs varētu pasargāt no sala. Viena no neatņemamajām garderobes detaļām rudens/ziemas sezonā – šalles un lakati. Tāpēc piedāvājam interesantu veidu, kā piešķirt šiku koptēlam.

Viens vareni interesants, taču gana vienkāršs veids, kā izmantot lakatu, ir kombinācijā ar jostu. Turklāt nav īsti nekādu priekšnoteikumu, lai šos divus aksesuārus saskaņotu – viss atkarīgs no pašas gaumes. Jāpiebilst, ka šāda kombinācija labi izskatīsies gan uz mēteļa, gan džempera vai pat kādas blūzītes iekštelpās.

Arī veidi, kā lakatu aplikt ap pleciem, ir dažādi. Tas labi izskatīsies gan vienkārši apvīts ap kaklu un sasprausts ar jostu, gan izklāts platāk, nosedzot visus plecus. Turklāt slikti neizskatīsies arī tad, ja izvēlēsies katru plecu apsegt dažādi.

Izvēloties šalli vai lakatu kombinēt ar jostu, vari izveidot daudz un dažādus apģērbu komplektus – vien nomainot atkal citu lakatiņu, iegūsti pavisam jaunu izskatu, kas savā ziņā ir diezgan praktiski. Turklāt, izvēloties atbilstoša auduma lakatiņu, vari pieskaņot to dažādām dzīves situācijām, sākot ar ikdienu, beidzot ar svinīgu pasākumu.

A post shared by @minikswonderland on Nov 4, 2015 at 9:50am PST

A post shared by Tami (@the_chique_boutique) on Nov 24, 2015 at 1:49pm PST

A post shared by Kupferherz (@kupfer.herz) on Oct 17, 2015 at 3:18am PDT

A post shared by Lions in Four (@lionsinfour) on Aug 7, 2015 at 3:38pm PDT

A post shared by L u E l o i (@lu_eloi) on May 30, 2015 at 4:03pm PDT

A post shared by @voguedialogue on Feb 5, 2015 at 6:17am PST

A post shared by Kiom Maraschiello (@iamkiom) on Aug 6, 2014 at 6:15am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!