Foto: Instagram

Punktiņi un pumpiņas ir viena no šīs sezonas galvenajām aktualitātēm – to mums pavēstīja arī stiliste Iveta Vecmane, skaidrojot pārējās modes aktualitātes. Kā to iekļaut garderobē? Lūk, pāris gaumīgas idejas.

Visupirms liela nozīme ir tam, kāda tipa punktojumu izvēlies. Piemēram, priekšroku vari dot pavisam nelielām pumpiņām, kas vienkārši saraibinās apģērba gabalu, vai arī izvēlēties audumu ar labi pamanāmām un izteiksmīgām pumpiņām. Viss atkarīgs no pašas gaumes izjūtas.

Visikdienišķākais solis punktotu apģērbu iekļaušanai ikdienas izskatā – izvēlēties pumpiņām klāto drēbi un kombinēt to ar kādu citu, vienkrāsainu apģērba gabalu. Šis variants nebūs sevišķi uzkrītošs, tomēr izskatīsies labi.

A post shared by A.J. Fergus (@a.j.fergus) on Apr 8, 2017 at 9:25pm PDT

A post shared by SavvyNika (@thesavvyt) on Apr 9, 2017 at 12:06pm PDT

Lūk, idejas arī drosmīgajām! Gana fifīgi izskatīsies tad, ja izvēlēsies ģērbt punktiņiem klātu kostīmu. Ar šādu apģērbu salikumu noteikti nepaliksi nepamanīta.

A post shared by Minnie Style (@minniestyle) on Mar 28, 2017 at 10:49am PDT


A post shared by Chic Ama (@chicamastyle) on Apr 8, 2017 at 5:43am PDT

Tomēr vērts padomāt arī ārpus rāmjiem! Labi izskatīsies intensīva punktojuma drēbe ar retāku pumpiņu apģērbu gabalu, bet tikpat labi – punktaino apģērbu kombinē ar pavisam cita apdrukas stila garderobes detaļu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!