Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļā Rīga pārvērtās par modes metropoli, tajā jau 24. sezonu pēc kārtas norisinoties tradicionālajai Rīgas modes nedēļai. Vairāk par tās gaidītākajām, zīmolu "Amoralle" un dizaineres Katjas Šehurinas, kā arī modes nedēļas debitanta "Tanti" skatēm jau vēstījām. Savukārt, apkopojot gūtos iespaidus pēc modes nedēļas noslēguma, piedāvājam iepazīties ar tās košāko viesu stila odziņām, no kurām iedvesmu aizgūt sava tēla veidošanā.

Jāpiebilst, ka šosezon modes nedēļas viesu stilā pārliecinoši dominēja pasaules ielu modes tendences. Sievišķīgu detaļu kombinēšana ar "unisex" tipa apģērbiem, raupju faktūru miksēšana ar gaisīgiem audumiem, kā arī aksesuāru piemeklēšana, vadoties pēc tēla kopējās noskaņas, nevis atbilstības konkrētiem apģērbiem.

"Boyfriend" tipa džinsi, komfortabli bleizeri, sievišķīgas kleitas un oriģināli tērpu akcenti – galvas rotas, cepures, cimdiņi un pamanāmi aksesuāri, kombinēti ar augstpapēžu kurpēm vai, tieši pretēji, sportiskā stila apaviem. Iespējams, kādu no pamanāmākajiem tērpu salikumiem savas garderobes komplektēšanai vari aizgūt arī tu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!