Foto: Shutterstock
Nevarētu teikt, ka rudens ir pašā plaukumā, bet krāsu mikšļa varā, gan. Tā kā tas vēl tik drīz no mums neaizbēgs, būtiski izvērtēt, vai neesam piemirsušas ko varen stilīgu savai garderobei. Lūk, "Viņa" uzskaita to, kas būtu jāzina visām modes dīvām.

Vispirms iepazīsti pašus modes pamatus jeb apģērba gabalus, ar kuriem skapi papildināja kvēlākās modes entuziastes vasaras un rudens mijā. Tāpat vērts pārcilāt sen aizmirstās garderobes detaļas, kuras drosmīgi atgriezušās atpakaļ – ja pirms laika vēl nespējām iedomāties, ka samtā tērpsies katra šikākā dāma, tad tagad tā jau ir neapšaubāma patiesība.

Tomēr, ja kaut nedaudz apšaubi piedāvātās tendences, vari paskatīties "Google" nosauktajās gada modes aktualitātes, ņemot vērā cilvēku intereses.

Pilnīgākam izskatam vērts pašķetināt arī skaistumkopšanas aktualitātes. Vai zini kā futūrismu un metāliskos toņus ieviest savā ikdienā? Mums ir atbildes! Tāpat sniedzam iespēju iepazīties ar ekspertu apgalvojumiem, piemēram, par to, ka moderni gotiskais un miesaskrāsas grims šobrīd ir topā.

Un, protams, ir vēl tik daudz ko izpētīt un iepazīt, jo mode uz vietas nestāv! Labā ziņā vien ir tā, ka rudens nebūt vēl nav beidzies, tādēļ vēl vari paspēt ieviest izmaiņas savā skapja saturā un ikdienas ieradumos.

Lai stilīgs rudens!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!