Foto: Publicitātes foto
Tuvojoties atpūtas sezonai, vērts iepazīties ar šīs vasaras modes aktualitātēm festivāliem. Uzzini, kādi aksesuāri un apģērbu detaļas ļaus tev būt vismodernākajai, kā arī noderēs ikdienas garderobes papildināšanā!

"Crop" topi un svārki

"Crop" topi jeb krekliņi, kas atkailina vidukli, ir šīs vasaras aktualitāte. Kombinē tos ar svārkiem vai šortiem ar paaugstinātu jostasvietu, ja nevēlies atkailināt pārāk daudz auguma.

Vintage stila kimono

Nav noslēpums, ka festivālos nereti gadās arī vēsākas dienas. Lieliska alternatīva pavasara trencim vai jakai būs vintage stila kimono, kas papildinās tēlu un arī sasildīs tevi.

Inovatīvas apdrukas

Kleitas un svārki ar neparastām apdrukām – augļiem, dārzeņiem, dažādiem saukļiem, pat ķermeņa daļām – šosezon ir karstākā aktualitāte.
Ja ikdienai šāda veida apģērbi ir par kliedzošu, festivāli būs īstā vieta, kur demonstrēt savu izdomu!

Kedas

Nomaini sandales un gumijniekus pret ērtām kedām! Tās pasargās gan no mitruma, gan netīrumiem, turklāt būs krietni ērtākas par smagnējiem zābakiem.

Vidēja garuma kleita

Kleita, kas sniedzas līdz kāju ikru vidusdaļai ļaus justies ērtāk, metoties dejās, kā arī atvieglos aksesuāru izvēli, jo pati par sevi izskatīsies gana iespaidīgi.

Interesantas saulesbrilles

Apaļas vai kvadrātveida, kaķacu vai krāsainas – visu veidu un formu saulesbrilles paspilgtinās tavu tēlu.

Tropiskie raksti

Vasara un ziedu raksti ir lieliski savienojamas lietas. Izvēlies eksotiskas krāsas un motīvus gan apģērbā, gan aksesuāros!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!