Katrai sezona savas galvassāpes, par to, ko un kā saskaņot vienā tērpā. Lai rosinātu padomāt par dažādām ierastām un neierastām kombinācijām, piedāvājam dažādas variācijas tērpu saskaņošanai.

Izteiksmīga blūze + izteiksmīgs mētelis + neitrāli džinsi

Lieliska stila kombinācija – izcelt kaut ko konkrētu apģērbā. Piemēram, saskaņā ar šī gada tendenci, ka sarkanais tonis ir dominējošais, izvēlies mēteli šādā tonī, apzinoties, ka tu nepaliksi nepamanīta. Arī iekštelpās, noģērbjot virsdrēbes, uzmanību piesaistoša blūze kopā ar neitrāliem džinsiem veidos saskanīgu duetu.

Silta bītlene + garš mētelis + melni džinsi

Aukstais periods ir kā radīts, lai beidzot uzģērbtu tik iemīļotos džemperus, kas allaž gādā par omulību un siltumu. Ja baidies, ka lielie džemperi tevi padarīs apaļīgāku, izvēlies garu mēteli, kas vizuāli izlīdzinās kopskatu.

Kūniņas tipa mētelis + bikses ar augsto jostasvietu

Šī ir vēl viena lieliska variācija tām, kas vēlas veikt vizuālos trikus, veikli apslēpjot problēmzonas un izceļot skaisto.

Uzmanību piesaistošs t-krekls + kažociņš + izteiksmīgi zābaki

Arī t-krekli ar apdrukām ir šīs sezonas top lieta, tāpēc kombinē tos ar pamanāmiem, stilīgiem zābakiem, pieskaņojot kažoku. Šis stila mikslis ir neatvairāms un piestāvēs brīvajam laikam.

Klasisks mētelis + sporta apavi

Lūk, vēl viens lielisks piemērs, kā spēlēties ar vairākiem stiliem, sajaucot tos vienā mikslī. Klasiskais mētelis nudien neizskatās slikti ar sporta apaviem.

Kleita + kažociņš + garie zābaki

Nevajag baidīties no spilgtām krāsām! Biezāks kažociņš tevi sasildīs arī tad, ja būsi ieģērbusies plānākā kleitā. Turklāt, ja kleita ir gana īsa, pieskaņo garos zābakus, kas ir šīs sezonas hits!

A post shared by maliakeana (@maliakeana) on Nov 22, 2017 at 1:00am PST

Midi kleita + garš mētelis

Šķiet, klasiskais garais mētelis piestāvies pie jebkā. Savienojumā ar midi kleitu, kas allaž šarmē, būsi trāpījusi desmitniekā.

A post shared by BLEU Clothing (@bleuclothing) on Nov 21, 2017 at 7:33pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!