Foto: Shutterstock
Skaidrs, ka nemīlīgi dzestrais laiks katru rītu no skapja plauktiem teju burtiski piespiež izvilkt siltākos džemperus, kuros patverties no stiprajiem vējiem. Tomēr bieži vien sevi apstādinām no šādas rīcības – jāuzģērbj taču kas pieklājīgāks. Tomēr arī mājīgākos, siltākos un mīkstākos džemperus var padarīt par visai modīgu tērpa sastāvdaļu.

Klasiskākajā variantā silto džemperi uzģērbsim kombinācijā ar kādu bikšu pāri. Tiesa, lai arī tas būs visai ierasts kombinējums, piemēram, atkailinot vienu plecu, uzliekot kādu fifīgu rotiņu un pieskaņotu šalli, vari koptēlam piešķirt pavisam citu izskatu, kas neliecinās, ka esi kā cēlusies, tā arī vēlusies.

Tikpat modīgi izskatīsies "oversize" tipa džemperi, kas nepieguls ķermenim un būs plātāki nekā ierasts. Ne tikai gaumīgi, bet arī ērti!

A photo posted by B L O G G E R (@noholita) on Nov 23, 2016 at 11:39am PST

Nedaudz drosmīgākām un tām, kuras gatavas padoties modes valdzinājumam, izmēģinot kaut ko jaunu, vērts padomāt par to, kā sakombinēt ērtos džemperus arī ar svārkiem. Ar vējā plīvojošajiem brunčiem eleganti izskatīsies zem džempera pavilkta blūzīte.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!