Modes dizaineri savās jaunākajās kolekcijās rūpējas ne tikai par grandioziem un unikāliem tērpiem, aksesuāriem, bet arī matu frizūrām un pat meikapu, tā nereti radot arī nākotnes tendences. Skaistuma fantāzijas lidojums bija novērojams itāļu modes zīmola "Valentino" skatē Parīzē, kur modeles uz mēles parādījās gan krāšņos apģērbos, gan ar mākslinieciskiem sejas zīmējumiem un pat izteiksmīgām spalvām skropstu vietā.

Šīs modes skates viesi bijuši īpaši pārsteigti par galvenā dizainera Pierpaolo Pičioli (Pierpaolo Piccioli) veikumu, norāda portāls "Harper's Bazaar". Savukārt par meikapu rūpējās slavenais grima mākslinieks Pets Magrā (Pat McGrath), kurš pasaulē zināms ar inovatīvu tehniku izmantojumu.

View this post on Instagram

A post shared by Valentino (@maisonvalentino) on Jan 26, 2019 at 5:50pm PST

View this post on Instagram

A post shared by Valentino (@maisonvalentino) on Jan 27, 2019 at 9:14am PST

Vairākas modeles redzamas ar kārtīgā mezglā savītiem matiem, bet uz sejas valda askētisms, gaišu toņu lūpu krāsa un melns acu laineris. Savukārt izteiksmīgākais akcents ir pie skropstām pielīmētās spalvas, kuru krāsa pieskaņota attiecīgajam tērpam. Skates laikā, kamēr modeles gājušas par mēli, spalvas kustējušās līdzi ķermeņa ritmam, veidojot līganu un vitālu koptēlu.

View this post on Instagram

A post shared by Valentino (@maisonvalentino) on Jan 27, 2019 at 1:36am PST

View this post on Instagram

A post shared by Valentino (@maisonvalentino) on Jan 26, 2019 at 1:36pm PST

Citām modelēm tika izmantotas pasteļa toņu sejas krāsas, kas atspoguļo tērpu apdrukas un tekstūras. Tāpat akcentu sejas krāsojumam piešķīruši spīdumi, kuri papildinājuši koptēlu ar iedvesmojošu mirdzumu. Kā norāda "Harper's Bazaar", modes skati noslēguši skatītāju jūsmojošie aplausi un stāvovācijas, tā godinot galvenā dizainera un viņa komandas veikumu.

View this post on Instagram

A post shared by Valentino (@maisonvalentino) on Jan 27, 2019 at 3:41am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!