Foto: AFP/Scanpix
Krūtis sieviešu skaistuma vērtējumā vienmēr ieņēmušas augstu vietu, tāpēc nav brīnums, ka tiek veidoti slavenību skaistāko krūšu topi un apraksti. Pašas to īpašnieces, kā izrādās, ne vienmēr ir sajūsmā par savu izskatu un tam pievērsto uzmanību.

Kā vēsta izdevums "People", seriāla "Glee" aktrise Lea Mišela pagaidām nav pārāk labi pazīstama ārpus ASV robežām, tomēr, pateicoties lieliskajam izskatam, viņai ir visas iespējas attīstīt arī starptautisku karjeru.

Savas pilnīgās krūtis Mišela dēvē par "savām brīnišķīgajām mazulītēm un savām rekordistēm."

Kantrī mūzikas leģenda Dollija Pārtone ir slavena ne tikai ar spēcīgo balsi, bet arī sievišķīgajām auguma formām. Intervijā izdevumam "Glamour" viņa izteikusies: "Es biju pirmā sieviete, kura sadedzināja savu krūšturi. Ugunsdzēsējiem vajadzēja četras dienas, lai to nodzēstu."

Aktrisei Dženiferai Lovai Hjūitai ir visas iespējas kļūt par policisti, ja viņa reiz gribētu pielikt punktu karjerai Holivudā: "Es mīlu savas krūtis, saucu tās par Telmu un Luīzu. Jūtu, ka manas krūtis varētu cīnīties pret noziedzību."

Armēņu izcelsmes amerikāniete un šovu zvaigzne Kima Kardašjana vienmēr bijusi apaļīgas figūras īpašniece. "Biju tikai desmit gadus veca, kad man sāka attīstīties krūtis," Kima izteicās intervijā izdevumam "The Daily Mail". "Toreiz es ieslēdzos vannas istabā un raudāju. Es paņēmu trauku lupatiņu, samērcēju karstā ūdenī, uzklāju uz krūtīm un lūdzos, kaut tās vairs neaugtu lielākas!"

Popzvaigzne Britnija Spīrsa intervijā izdevumam "The Daily Star" atzinusi, ka viņai ir divējāda attieksme pret savām krūtīm - viņa tās reizē gan ienīstot, gan mīlot. "Šobrīd neieredzu. Gribu, lai tās būtu mazākas," Britnija sūrojās pirms dažiem gadiem.

Aktrise Skārleta Johansone pāris reizes krietni pārspīlējusi ar atklātiem tērpiem, ļaujot dziļajā izgriezumā apskatīt visus viņas daiļumus. "Kad paskatījos spogulī, nodomāju, ka viss ir ļoti labi. Bet pēc tam ieraudzīju fotogrāfijas - krūtis tomēr bija pārāk izceltas!"

Silikona skaistums prasa rūpīgu kopšanu, uzsvērusi Heidija Montāga, kura regulāri masējot mākslīgi uzlabotās krūtis, lai implanti nezaudētu mīkstumu.

Nevienam nav noslēpums, ka ekstravagantā dziedātāja Lady Gaga savulaik bijusi teju divas reizes smagāka. "Skolas laikā es svēru padsmit kilogramus vairāk nekā šobrīd. Toreiz tad arī manas krūtis bija īsti apetītlīgas," smejas dziedātāja.

Apakšveļas modele Keita Aptona atklājusi, ka savulaik pārdzīvojusi krūšu trūkumu. Tāpēc jo lielāks bijis jaunās skaistules prieks, kad viņas ķermenis ieguvis sievišķīgas formas. "Es mīlu savas krūtis, jo beidzot man tās ir," paziņojusi Keita.

Dziedātāja Keitija Perija krūtis uzskata par lielu vērtību: "Es lūdzu dievu, lai man izaugtu krūtis, kad man bija tikai 11 gadi, un dievs man tās piešķīra," Keitija atzinusi žurnālam "People". "Bet krūtis turpināja augt, un tad es sāku lūgties, lai dievs aptur to augšanu, jo es vairs neredzēju savas kājas!"

Dziedātāja Rianna neslēpj, ka viņas svars strauji svārstās, lai gan īpašu diētu viņa neievēro: "Patiesībā tas ir visai kaitinoši. Te man ir krūtis, te to nav."

Kādreizējai "Pludmales patruļas" glābējai Pamelai Andersonei patīk uzsvērt, ka viņas krūtis ir pilnīgi dabīgas: „Esmu absolūti dabīga. Mans ķermenis vienmēr bijis dabiski skaists, tāpat arī manas krūtis."

Savukārt dziedātājai Kellijai Roulendai tieši plastiskā ķirirģija palīdzējusi iemīlēt savu ķermeni. "Agrāk es raizējos par savu krūšu lielumu, bet tagad vairs ne," Roulenda izteikusies intervijā britu izdevumam "Cosmopolitan".

Skanīgās balss īpašniece Adele parasti necenšas atklāti demonstrēt savas ķermeņa formas. "Pat ja man būtu patiesi laba figūra, nedomāju, ka to rādītu visiem," prāto dziedātāja.

Jauno dziedātāju Mailiju Sairusu viņas ķermenim pastāvīgi pievērstā uzmanība reizēm kaitina: "Viena lieta ir, piemēram, ka man, sākot karjeru, ieteica notievēt, bet pavisam kas cits ir ieteikums palielināt krūtis. Es varēju kļūt pavisam tieva, bet kāda varēja būt runa par krūtīm, ja man bija tikai 12 gadi!"

Repere Nikija Mināža pastāvīgi izaicina gan žurnālistus, gan savus fanus. Kā vēsta izdevums "The Guardian", ierodoties uz koncertu Lielbritānijā, dziedātāja brīdinājusi: "Tas būs mans pirmais šovs šajā valstī, tāpēc nebrīnieties un atvainojiet, ja kādam izveļas krūtis vai penis."

Kolumbiešu aktrise Sofija Vergara nokļuva šovbiznesā, pateicoties pilnīgajām lūpām un ne mazāk izteiksmīgajām krūtīm. "Zinu, ka krūtis man atvēra visas durvis, būsim reālisti," viņa izteikusies intervijā tabloīdam "The Sun".

Fotogalerijā - skaistāko un īpatnējāko krūšu īpašnieces

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!