Foto: Publicitātes foto

3. un 4. oktobrī Spilves lidostas ēkā norisināsies modes festivāls "Riga Fashion Mood". Tajā tiks izrādītas vairāk nekā 15 Latvijas vadošo un jauno modes dizaineru kolekcijas pieaugušajiem un bērniem. Tā portālu "Delfi" informē festivāla rīkotāji.

"Riga Fashion Mood" ir modes mīļotāju un dizaineru vidū iecienīts pasākums. Pavasarī un vasarā notiek atsevišķi festivāla notikumi Ventspilī un Jūrmalā, kur izrāda dizaineru Premium kolekcijas.

Šoruden modes festivāls atgriežas Rīgā, lai iepazīstinātu ar latviešu zīmolu aktuālajām un nākamās sezonas kolekcijām. Šoreiz tiek piedāvāta īpaša iespēja arī jaunajiem un topošajiem dizaineriem.

Sadarbībā ar veikaliem "Taste Latvia" tiek organizēts konkurss, kura finālisti ar savu kolekciju tiks aicināti piedalīties "Riga Fashion Mood". Žūrijas izvēlētais uzvarētājs tiks apbalvots ar iespēju ražot un realizēt savu kolekciju veikalos "Taste Latvia" 1000 eiro vērtībā," stāsta Latvijas Modes palātas vadītāja, Riga Fashion Mood kuratore Dita Danosa.

Rudens "Riga Fashion Mood" norisināsies Spilves lidostas ēkā, Daugavgrīvas ielā 140. Tur savas kolekcijas izrādīs jau zināmi un arī jauni Latvijas modes dizaineri. Pasākumā būs Natālijas Jansones, Aleksandra Pavlova, Taste, Koshakova, Cinnamons, Zanes Porietes, Arvila Lindes, Leny Tomy Factory, Zaza Couture un vairāku citu zīmolu kolekcijas.

Pasākumu ir iespēja apmeklēt ikvienam, iegādājoties biļeti "Biļešu Serviss" tirdzniecības vietās visā Latvijā un internetā.

"Riga Fashion Mood" tiek organizēts sadarbībā ar veikaliem "Taste Latvia" un žurnālu "Pastaiga".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!