Foto: Publicitātes foto

Tuvojoties ziemai un laikam kļūstot arvien drēgnākam, mūsu garderobe paliek arvien piezemētāka, mums priekšroku dodot komfortam, nevis stilam. Taču arī gada aukstajā sezonā iespējams izskatīties moderni, tai pat laikā jūtoties ērti. Iepazīsties ar Glamour.com ieteikumiem, kā ziemā komplektēt stilīgu garderobi!

Izvēlies adījumus

Viens no ērtākajiem un praktiskākajiem apģērbiem gada aukstajā sezonā viennozīmīgi ir dažādi adījumi. Šosezon gan ieteicams izvēlēties ne tikai populāros oversize stila džemperus, bet arī svīterus, kas pieguļ augumam, izceļot figūru.

Detaļās ir spēks

Izvēloties mēteli, vairums no mums priekšroku dod klasiska stila apģērbam, kas kalpos vairākas sezonas un neizies no modes, kā arī nebūs pārlieku uzkrītošs, tā ātri apnīkot. Tas, protams, ir pareizi, taču arī gluži konservatīvā stilā ieturētu tēlu vari atdzīvināt, ja izvēlēsies tādu mēteli, kas papildināts ar oriģinālām detaļām. Īsta vai mākslīga kažokāda, josta, pamanāmas pogas… Variāciju ir daudz!

Ģērbšanās kārtu kārtām

Lai koptēls izskatītos bagātīgāks, ģērbies kārtu kārtām, tā radot daudzslāņainu un oriģinālu tēlu. Jaka, ko papildina veste, džemperis, šalle, garie cimdi un citas detaļas ļaus ne tikai stilīgi izskatīties, bet arī justies ērti un nenosalt pat vējainākajās dienās.

Izcel kājas

Ja esi radusi valkāt svārkus, piešķir tēlam odziņu, izvēloties pamanāmas zeķbikses. Vari spēlēties ar rakstiem un krāsām, ornamentiem un faktūrām. Šosezon sevišķi aktuāla ir bordo krāsa. Kāpēc lai tajā nebūtu tavas zeķbikses ierasti melnā toņa vietā?

Piemēroti apavi

Lai arī rudens šogad ir gana silts un atsevišķās dienās varam pat atļauties uzvilkt kurpes, tās labāk noglabā skapja tālākajā stūrī, izvēloties ērtu un kvalitatīvus zābakus. Šķīstošajās lapās, peļķēs un dubļos savas mīļākās kurpes vari pagalam ātri sabojāt, tāpēc investē stilīgos un koptēlam piemērotos apavos, kam nekaitēs arī ziemas sezonā tik aktuālais sāls un slapjdraņķis, kas, gribot negribot, nonāk arī uz mūsu apaviem.

Izpaudies rokassomiņas izvēlē

Klasiska vai koša, ietilpīga vai miniatūra, rokassomiņa lieliski atklāj mūsu personību. Izvēlies sev tīkamāko un nebaidies to pieskaņot arī ikdienas apģērbam pat tad, ja šķiet, ka aksesuārs vairāk piestāvētu vakara iznācienam.

Mazliet kailuma

Ikdienā, protams, mēs nestaigāsim ar atkailinātiem pleciem, dziļiem šķēlumiem vai pamanāmu dekoltē, taču uz kokteiļvakariem un citiem saviesīgiem pasākumiem gan vari atļauties nedaudz vairāk. Ziemas tuvošanās nebūt nenozīmē apģērba un figūras slēpšanu neskaitāmās kārtās. Atceries to!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!