Lielie džemperi ir absolūta dzestro mēnešu drēbju skapja pamatvienība. Ne vien ērti un silti, bet šobrīd arī ļoti moderni.

Šis apģērba gabals aukstajos gada mēnešos savieno divas ļoti svarīgas vērtības – modi un funkcionalitāti. Lielie džemperi allaž parūpējas par siltumu, izejot no iekštelpām, tomēr tikpat svarīgs ir fakts, ka tos ir viegli sakombinēt.

Kā pierādījuši daudzi, lielie džemperi piestāv gan kaut kam tik vienkāršam kā ikdienišķiem džinsiem, gan arī klasiskākām biksēm. Gluži tāpat tos var pieskaņot pat ar svārkiem: mini, midi vai maxi – tas ir pēc taviem ieskatiem. Vēl viena interesanta variācija – paģērbt to zem sarafāna vai sakombinēt ar kleitu. Ja džemperis ir gana liels, nosedzot visas vajadzīgās vietas, kāpēc gan to nenēsāt kā džemperkleitu? Savienojumā ar garajiem zābakiem garām nenošausi!

Runājot par džemperu kombināciju ar biksēm un svārkiem, vari padomāt par vismaz kādas džempera malas ievīstīšanu, piemēram, biksēs. Ja džemperim ir liels kakla izgriezums, varbūt pamēģini nedaudz to pašķiebt uz vienu pusi – piemīlīgi, taču ne vulgāri nedaudz atkailinot vienu plecu.

Lūk, pāris idejas!

A post shared by Gurenkova knitwear (@guren.kova) on Nov 27, 2017 at 11:34am PST

A post shared by JULI & RAZER💫 (@julirazer) on Nov 21, 2017 at 11:19am PST

A post shared by Katia Hanine (@lapiz_of_luxury) on Nov 26, 2017 at 7:13am PST

A post shared by Who What Wear (@whowhatwear) on Nov 27, 2017 at 8:25am PST

A post shared by Who What Wear (@whowhatwear) on Nov 8, 2017 at 2:51pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!