Foto: Shutterstock
Lai arī nevarētu teikt, ka ikdienā it nemaz nesanāk sevi izaicināt, runājot par garderobi, bieži vien labāk vēlamies palikt savā komforta zonā, neko daudz neeksperimentējot ar savām iespējam. Kāpēc gan kaut mazliet nepamainīt ierasto lietu kārtību? Lūk, pieci stila izaicinājumi, ko šajā sezonā vajadzētu pieņemt!

Nēsā savu mazo plecu somiņu jaunā veidā. Nesteidz iegādāt jaunu somiņu, ja vari jau esošo pasniegt interesantā veidā, piemēram, pārliekot to uz sānu, ierosina "Purewow" eksperti.

A post shared by Edward Berthelot (@edwardspict) on Dec 30, 2017 at 2:01pm PST

Izvēlies krāsainas zeķbikses. Lūk, košs variants, kas noteikti padarīs tavu ikdienu krāšņāku. Lai panāktu lielisku gala rezultātu, pārējo apģērbu labāk izvēlies salīdzinoši neitrālu.

Liec jostu arī tur, kur tā idejiski nav paredzēta. Lai izceltu vidukli, izmanto jostu arī tad, ja tā sākotnēji nav iestrādāta konkrētajā apģērbā. Josta lieliski izskatīsies gan ar bleizeri, gan mēteli!

Savieno divas dažādas apdrukas. Aktualitāte, ko noteikti vērts izmēģināt, lai ierasto tēlu padarītu rotaļīgāku un dzīvespriecīgāku! Izmanto punktiņus, līnijas, rūtis un arī citus pamanāmus rakstus.

Pavelc zem kleitas džemperi. Lai arī fantastisks apģērbu komplekts neizdosies, savienojot jebkuru džemperi ar jebkuru kleitu, noteikti ir vērts pameklēt saskanīgus apģērbu gabalus. Šī ir laba iespēja arī dzestrajā gada periodā izmantot savu vasaras garderobi.

A post shared by Sylvie Mus (@sylviemus_) on Sep 11, 2017 at 12:00pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!