Foto: @styledumonde/@kristinabazaan/@whowhatwear
Arvien biežāk savas ikdienas skaistākos mirkļus izvēlamies iemūžināt atmiņā paliekošās fotogrāfijās. Taču, ko darīt, ja, pārlūkojot bildes, ar savu izskatu nebūt nejūties apmierināta? Pirms uzsāc striktu gavēšanu, cerot īsā laikā iegūt slaidāku figūru, ņem vērā dažus noderīgus padomus, kā ģērbties, lai bildēs izskatītos labāk!

Pieguļošs svīteris

Lai gan oversized tipa apģērbi joprojām ir lielā cieņā, fotografējoties izvēlies apģērbu, kas izcels auguma līnijas, vizuāli to padarot arī garāku. Tāpēc platā džempera vietā velc piegulošu svīteri, tam pieskaņojot atbilstošus aksesuārus un pārējos apģērbus!

Bikses ar paplatinātām starām

Ja vēlies, lai tavas kājas fotogrāfijās izskatās garākas un slaidākas, velc šobrīd tik aktuālās bikses ar paplatinātām starām, kombinējot tās ar augstpapēžu apaviem. Lai koptēls nebūtu pārlieku smagnējs, biksēm pieskaņo vienkāršu kreklu vai blūzi, kas pieguļ augumam, tā līdzsvarojot ķermeņa proporcijas.

A photo posted by Who What Wear (@whowhatwear) on Jan 16, 2016 at 8:24am PST

Pusgari svārki

Neraugoties uz mūžam mainīgajām modes tendencēm, pusgari svārki savu aktualitāti nav zaudējuši joprojām, turklāt tie ir piemēroti teju katrai situācijai. Jāpiebilst, ka fotogrāfijās konkrētais svārku garums ne tikai izcels tavu sievišķību un eleganci, bet vienlaikus arī padarīs augumu optiski slaidāku. Lieliska kombinācija, vai ne?

Augstpapēžu kurpes miesas krāsā

Ne velti šāda stila apavus izvēlas lielākā daļa dāmu dažādās sarkanā paklāja ceremonijās. Kurpes miesas krāsā ne tikai izskatīsies eleganti un ir pieskaņojamas teju jebkuram tērpam, bet tās arī optiski pagarina kājas.

Blūze vai krekls ar apkaklīti

Ja vēlies optiski pagarināt kakla līniju, vienlaikus liekot arī sejai izskatīties slaidākai, izvēlies blūzi vai kreklu ar pogājamu apkaklīti. Atkarībā no noskaņojuma varēsi to atpogāt vai aizdarīt pavisam, apģērbam pieskaņojot arī kādu košu rotu.

Izteiksmīgi auskari

Lai izceltu sejas vaibstus un izskatam piešķirtu košu akcentu, kas bildē gaumīgi izcelsies, ausīs ieliec izteiksmīgus auskarus!

Apģērbs ar atkailinātiem pleciem

Apkopojot šī pavasara aktuālākās modes tendences, par ko vēstījām nesen, jau minējām apģērbu ar atkailinātu plecu daļu. Šāda stila blūzes, topi un kleitas lieliski izskatīsies arī bildēs, ļaujot izcelties atslēgas kauliem un kakla līnijai, taču vienlaikus efektīvi maskējot rokas apjomīgāko daļu – augšdelmus, ko, iespējams, vēlies paslēpt.

Tiesa, ja esi kuplu krūšu īpašniece, izvairies no šāda stila apģērbiem košās krāsās un ar volāniem vai rišām, kas radīs lieku apjomu, un izvēlies tumšus toņus un viegli krītošu audumu.

Džinsi ar paaugstinātu jostasvietu

Elegantam, sievišķīgam un modernam tēlam izvēlies džinsus ar paaugstinātu jostasvietu, tiem klāt velkot krītošas blūzes un džemperus, ko vari ielikt biksēs, tēlam pieskaņojot oriģinālu jostu.

Piegulošs bleizeris

Lai augums izskatītos slaidāks, izvēlies piegulošu bleizeri, kas izcels plecus un vidukļa līniju, vienlaikus arī līdzsvarojot auguma proporcijas. Turklāt šo apģērbu vari vienlīdz labi kombinēt kā ar kleitām, tā biksēm un svārkiem.

Mētelis bez aizdares

Ja vēlies tēlā ieviest minimālisma efektu, izvēlies brīvi krītošu mēteli bez aizdares! Tas, līdzīgi jau minētajam bleizerim, izskatīsies gan eleganti, gan radīs slaidāka auguma ilūziju.

Avots: Purewow.com.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!