Foto: instagram.com/tatatowels/balenciaga
Modē viss ir straujš un mainīgs. Tomēr ir reizes, kad šī pasaule uzņem vēl neiedomājamus apgriezienus un pārsteidz ļaudis nesagatavotus. Lūk, vairāki zīmolu apģērbi un aksesuāri, kas pēdējā laikā izpelnījušies cilvēku uzmanību un drīzāk pieskaitāmi pie pārpratumiem.

Šūpuļtīkls krūtīm. Drēbes gabaliņš, kas apsedz krūtis un pēc auduma atgādina dvieli, nudien saviļņoja daudzus. Ļaudis metās neparasto apģērba gabalu saukt gan par "dīvaino šūpuļtīklu krūtīm" un "krūšu aksesuāru, kuru nezināji, ka tev vispār vajag". Šo apģērbu iespējams iegādāties par 45 ASV dolāriem.

Vairāk par šūpuļtīklu krūtīm lasi šeit.

A post shared by Ta-Ta Towels (@tatatowels) on Jul 28, 2017 at 12:16pm PDT

Peldkostīms ar vīriešu krūtažu. Zīmols "Beloved Shirts", kas rada apģērbus ar interesantām apdrukām, radījis arī visai neierastus peldkostīmus. Uz tiem, kā iespējams aplūkot popularitāti ieguvušās fotogrāfijās, attēlotas vīrieša kailās aprises visā tās būtībā. Kā minēts zīmola mājaslapā, apģērba sākotnējā cena bijusi gandrīz 60 dolāri. Varbūt vēlies šādi padižoties vasaras sezonā?

Vairāk par peldkostīmu lasi te.

A post shared by Beloved Shirts (@belovedshirts) on Jun 12, 2017 at 11:23am PDT

Caurspīdīgi mežģīņu šorti un krekli. Pērnā gada vasaras sākumā ar interesantu jaunumu klajā nāca zīmols "Hologram City". Viņi piedāvāja caurredzamus mežģīņu šortiņus un kreklus vīriešiem.
Vairāk lasi te.

A post shared by C A Z W E L L (@cazwellofficial) on May 31, 2017 at 10:06pm PDT


Zilā soma.
Daudzus modes mīļotājus pārsteidza arī smalkā franču modes zīmola "Balenciaga" 2017. gada jaunums, kas bija aizdomīgi līdzīgs "IKEA" sen zināmajam somai, kurā var ērti mājās pārvest iegādātos labumus. Protams, franču izstrādājums ir no īstas ādas un maksā gandrīz 2000 eiro.
Vairāk lasi te.

A post shared by Paul de Jong (@paulidj) on Apr 26, 2017 at 1:03am PDT

Svārki kā auto paklājiņš. Uzmanības centrā nokļuva arī šie "Balenciaga" bruncīši, kas tā vien atgādina auto paklājiņu. Šis diženā zīmola darinājums maksā vairāk nekā 2000 ASV dolāru, vēstīja "Mashable".

A post shared by Balenciaga (@balenciaga) on Oct 16, 2017 at 6:49am PDT

Plēves kleita. Arī zīmols "Moschino" pērn parūpējās, lai nepaliktu bez uzmanības. Šo plēves kleitiņu, kas atgādina pārvalku, kad apģērbu izņem no ķīmiskās tīrītavas, interesenti varēja iegādāties par vairāk nekā 700 ASV dolāriem.

A post shared by Z89 Radio (@z89radio) on Nov 10, 2017 at 5:11am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!