Foto: Shutterstock
Lai arī bikses ar augsto jostasvietu modē ir jau kādu laiku, ne visi spēj pieņemt šo aktualitāti, kas pie mums atgriezusies no pagātnes. Tieši tāpēc šoreiz izraudzījāmies vairākus apģērbu komplektus, kas pierāda – šādas bikses var nēsāt daudzos un dažādos veidos un vismaz vienu pāri noteikti vērts iegādāties.

Vēl kādu pēdējo silto sezonas dienu vajadzētu izmēģināt, kombinējot bikses ar īsu topiņu. Ja par šāda tērpa izvēli māc šaubas, jo ap vēdera zonu ir, tā sauktas, "peldriņķītis" jeb lieko tauciņu krociņa, neraizējies, jo, lūk, bikses ar augsto jostasvietu ieskauj visus mīkstumiņus, atstājot vien nelielu daļu atkailinātas miesas. Šeit gan noteikti vērts būtu ņemt vērā, ka šādam nolūkam nevajag iegādāties bikses, kas ir nedaudz par mazu, lai miesas nepārkarātos pāri jostasvietai.

Ja tomēr vēdera zonas atkailināšana nav tavā gaumē, izvēlies kaut īsāku krekliņu, kas sniedzas līdz viduklim. Tas nebūs ne par garu, ne īsu, bet tieši laikā.

Nevar noliegt, ka bikses ar šādu jostasvietu ir manāmi ērtas, jo ieskauj visu, ko vajag, turklāt vēsākā laikā nav jāraizējas par atkailinātu muguras daļu, kam mēdz sekot veselības problēmas. Viens no variantiem, ja absolūti neesi šādu bikšu fane, pārlikt džemperīti pāri biksēm – neviens pat nenojautīs par tavu bikšu modeli. Tomēr eleganti izskatīsies, ja vienu sānu ievīstīsi biksēs, lūk, šādi.

A post shared by Elisabeth (@styleofeli) on Aug 20, 2017 at 11:51am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!