Foto: instagram.com/maryorton/fashioncanadians
Valentīndiena vairs nav aiz kalniem. Ja ieplānota iziešana ārpus mājas vai svinīgas vakariņas savā mājoklī, noteikti parādīsies vēlme sev un mīļotajam par prieku sapucēties. Tomēr, šķiet, ikvienai no mums ir labi pazīstama sajūta, kad stāvam pilna drēbju skapja priekšā un apgalvojam, ka nav ko vilkt.

Viens no vienkāršākajiem variantiem – izvēlēties kleitu, jo tad nav daudz jālauza galvu, lai saskaņotu pārējās garderobes detaļas. Runājot par audumu, mežģīnes vai samts izskatīsies jo īpaši lieliski!

Tāpat var pierādīt savas stila prasmes, par tērpa pamatlietu izvēloties svārkus. Šikus midi svārkus vari ģērbt kopā ar kādu blūzīti vai žaketi. Savukārt, ja izvēlies mini, padomā arī par apaviem, kas izcelsies. Te lielisks variants būs garie zābaki, kas šosezon ir ļoti aktuāli un kopā radīs visai koķetu tēlu, turklāt parūpēsies arī par siltumu.

Tomēr ne vienmēr, lai izskatītos svinīgi, nepieciešams ietērpties kleitā vai kuplos svārkos. Noteikti jāpiebilst, ka arī kāds bikškostīms būs fantastiska izvēle.

Bet kā ar kādu izaicinājumu? "Fašionistes bloga" autore Krista Timze ieteica uzdevumu vēl nedaudz sarežģīt un šajā dienā padomāt par savu un otra cilvēka tērpu, izvēloties apģērbus saskaņot.

A post shared by Mary Orton (@maryorton) on Feb 3, 2018 at 5:04pm PST

A post shared by Mary Orton (@maryorton) on Jan 17, 2018 at 4:15am PST

A post shared by Mary Orton (@maryorton) on Jan 3, 2018 at 6:00am PST

A post shared by Mary Orton (@maryorton) on Dec 29, 2017 at 3:02am PST

A post shared by Mary Orton (@maryorton) on Dec 14, 2017 at 1:49pm PST

A post shared by Mary Orton (@maryorton) on Dec 13, 2017 at 12:10pm PST

A post shared by Mary Orton (@maryorton) on Oct 30, 2017 at 9:41am PDT

A post shared by Mary Orton (@maryorton) on Sep 24, 2017 at 4:38am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!