Foto: Publicitātes attēli
Pavasaris noteikti ir laiks, kad pēc ziemas drūmajām nokrāsām un pelēcīgajiem toņiem, gribas uzvilkt ko košāku un izteiksmīgāku. Arī šogad veikalu plauktos vērojama dažādu eksotisku dzīvnieku rakstu tēma, kurā var sastapt kā leoparda, čūskādas un krokodilādas elementus, tā arī citus uzmanību piesaistošus dzīvnieku un džungļu pasaules aksesuārus.

Šoreiz piedāvāju gan izteiksmīgākus un uzmanību piesaistošākus apģērbus tām, kuras nebaidās paeksperimentēt ar akcentiem un aksesuāriem, kā arī nedaudz piezemētākus un mierīgākus apģērbus, kuri noderēs ikdienišķākām situācijām. Līdz ar to, apģērbi uzrunās gan klasiskas elegances cienītājas, gan drosmīgas brīvā stila piekritējas. Pavasaris noteikti ir tas laiks, kad ļauties modes valdzinājumam, eksperimentēt un būt drosmīgākai.

Turpinājumā dažas idejas, kā ikdienu padarīt interesantāku un tērpos iepīt nelielu devu dzirkstelītes.

Eleganti piezemētais stils

Foto: Publicitātes attēli
Kleita ar atsegtiem pleciem – viena no šīs sezonas aktualitātēm. Samērā vienkāršo kleitu papildina universāla melna ādas jaka, kura, šķiet, nekad neizies no modes, jo tā piemērota ir teju jebkam. Pie šī apģērba ir pieskaņota arī bēša plecu soma un saulesbrilles, kas noderēs patīkamām pavasara dienām. Kurpes – šī koptēla akcents un cilvēku uzmanības piesaistītājs, kurā parādās arī minētie dzīvnieku pasaules elementi.

Kleita: "Halens" 44,95 eiro
Ādas jaka: "Cortefiel" 199,95 eiro
Sandeles: "Tamaris" 79,95 eiro
Plecu soma: "Cellbes" 44,95 eiro
Saulesbrilles: "Max Mara" 253 eiro

Brīva laika tērps

Foto: Publicitātes attēli
Ērta tunika, šorti un sandeles – ko gan vairāk vajag, lai dotos pastaigā. Šim brīvā stila tērpam komplektā nāk mugursoma, kurā salikt visu vajadzīgo mazam pārgājienam vai izbraucienam pretī pavasarim. Raibo tuniku šoreiz papildina briļļu rāmji, nedaudz atdzīvinot pārējos melnos apģērba gabalus un aksesuārus.

Tunika: "Halens" 24,95 eiro
Sandeles: "Vagabond" 90 eiro
Šorti: "New Yorker" 9,95 eiro
Mugursoma: "Vagabond" 220 eiro
Optisko briļļu rāmis: "Safilo" 191 eiro

Tērps drēgniem vakariem

Foto: Publicitātes attēli
Bikses: "New Yorker" 19,95 eiro
Tops: "Halens" 19,95 eiro
Trencis: "Cortefiel" 99,95 eiro
Apavi: "Tamaris" 49,95 eiro
Kaklarota: "Cellbes" 21,95 eiro

Tērps ballītei

Foto: Publicitātes attēli
Un klāt jau brīvdienas ar kādu ballīti kopā ar draugiem! Pošoties uz to, svarīgi atcerēties, ka šosezon savu uzvaras gājienu uzsāk zamša svārki. Kopā ar sarkanīgajiem akcentiem un melno krokodilādas somiņu, noteikti atradīsies uzmanības centrā.

Soma: "Vagabond" 160 eiro
Blūze: "Halens" 24,95 eiro
Zamša svārki: "Cortefiel" 79,95 eiro
Auskari: "Stein Jewellery" 44,99 eiro
Kurpes: "Tamaris" 79,95 eiro

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!