Foto: Reuters/Scanpix
Prestižajā Kannu kinofestivālā, kas Francijā norisinās jau 67. reizi, pulcējoties kinozvaigznēm, modelēm un šovbiznesa pārstāvjiem, demonstrēti ne tikai krāšņi tērpi un frizūras, bet arī šīs vasaras grima tendences. Iedvesmai piedāvājam trīs make - up stilus, ko zvaigznes šogad izmantojušas savā tēlā.

Nezūdoša vērtība - koši sarkanas lūpas

Koši sarkana lūpu krāsa, variējot tās toņiem, ir viena no nezūdošākajām grima tendencēm. Klasisko vērtību Kannās šogad demonstrējušas gan aktrises Bleika Laivlija un Dženifera Lourensa, gan modeles Kara Delavinja un Andriana Lima.

Skaistuļu tēlu papildina neiztrūkstošais matētais ādas tonis, koptas uzacis un tumšas skropstas.

Ja vēlies šo vienkāršo, tomēr efektīvo grima tendenci izmantot arī savā tēlā, atceries, ka sejas ādai, izvēloties sārto toni, jābūt teju nevainojamai, kā arī nepārspīlē ar uzacu un acu ietonēšanu.

Mūžam pavedinošās un noslēpumainās dūmakainās acis

Liela daļa kinofestivāla viešņu, tai skaitā krievu modele Nataša Polija un aktrise Zoī Saldana, izvēlējušās dūmakaino acu jeb smokey grima stilu. Tumšās acis papildinātas ar askētiskām frizūrām, kā arī maigu lūpu krāsu vai spīdumu.

Ja vēlies izmēģināt šo tendenci pati, pirms tumšo ēnu klāšanas zem acīm nobirdini caurspīdīgu pūderi, tā izvairoties no tumšiem lokiem,ko atstāj nobirušās ēnas.

Šosezon smokey tipa acis vari krāsot, izvēloties arī zemes toņus, nevis ierasti melno vai tumši pelēko krāsu.

Dabisks skaistums un jaunības svaigums

Lai gan Kannu kinofestivāls ir piemērotākā vieta, kur demonstrēt glamūru un krāšņu grimu, aktrises Lupita Ņano, Keita Blānšeta un Naomi Votsa, kā arī citas viešņas priekšroku šoreiz deva dabiskumam.

Maigi sārtas lūpas, viegls skropstu tušas pieskāriens, vaigu sārtums un matētas acu ēnas - tas viss ļauj mums izskatīties ne tikai dabiskākām, bet arī jauneklīgākām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!