Foto: Publicitātes foto
Par lielu vilšanos visiem karstuma un saules mīļotājiem vasara šovasar nebūt nelutina ar tai atbilstošiem laikapstākļiem. Līdz ar to jāatsakās arī no iecienītajiem šortiem, kleitiņām un sandalēm, kas gada siltajā sezonā ļauj paust sievišķību un arī pievilcīgo iedegumu.

Tiesa, drūmais un mitrais laiks aiz loga gan nav iemesls, lai mēs tik un tā nejustos skaistas - investē seksīgās platformas kurpēs, kas pēdas sargās no slapjuma un dubļiem, stilīgā lietusmētelī vai trencī, kas pasargās tevi no lietus, kā arī ietilpīgā un modernā somā, kurā ielikt ne tikai nepieciešamās ikdienas lietas, bet arī nelielu lietussargu.

Iepazīsties ar populāru zīmolu piedāvātajām idejām, iedvesmojies un pielāgo savu garderobi laikapstākļiem, lai justos moderna un skaista ik dienas!

Silta virsjaka, trencis vai košs lietusmētelis

Variāciju vēsākiem laikapstākļiem piemērotai virsdrēbei ir daudz, tomēr šovasar modē ir oversize stila lietusmēteļi un parkas vai arī baikeru jakas - pēdējās no lietus pilēm un izmirkšanas gan nepasargās, tomēr tēlu padarīs seksīgu un nedaudz agresīvu, tomēr sievišķīgu.

Sausām kājām - augsta, tomēr ērta platforma

Platformas kurpes un zābaki ir vieni no ērtākajiem apaviem, jo mazina augstā papēža radīto slodzi pēdām, līdzsvarojot to ar pārējo kurpes daļu. Izvēloties šādas kurpes, pārliecinies, vai pēdas mitrā laikā neslīdēs uz priekšu, kā arī pārbaudi, vai kurpes lieste pieguļ pēdai.

Kvalitatīva soma, ko varēsi valkāt arī rudenī

Zināms, ka somai ikvienas sievietes garderobē jābūt teju dārgākajai tās sastāvdaļai - investē kvalitatīvā materiālā, kā arī pārliecinies par tās ietilpību - nereti no ārpuses lielas somas izrādās pavisam nelielas.

Savukārt, ja izvēlies gaumīgu rokassomiņu, iegādājies to pēc iespējas neitrālākā krāsā, kas aksesuāru ļaus lietot arī gada vēsajos mēnešos!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!